Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: od ilu lat programujesz w php?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
Turgon
Przykro mi Mike, ale wg mnie jesteś chamskim stronniczym moderatorem. Z pewnością dostanę warna, a twoi koledzy zajmą się mieszaniem mnie z błotem. Nie wierzycie wasza sprawa, ale nie mają dowodów nie masz mnie prawa oskarżać o np. fantazjowanie, gdyż w świetle Polskiego prawa jest to dla mnie obraza.

Dziękuje.
strife
Cytat(Turgon @ 4.07.2007, 10:41:58 ) *
Przykro mi Mike, ale wg mnie jesteś chamskim stronniczym moderatorem. Z pewnością dostanę warna, a twoi koledzy zajmą się mieszaniem mnie z błotem. Nie wierzycie wasza sprawa, ale nie mają dowodów nie masz mnie prawa oskarżać o np. fantazjowanie, gdyż w świetle Polskiego prawa jest to dla mnie obraza.

Dziękuje.

Osobiste wycieczki proszę na PW. Poza tym jeśli masz jakieś uwagi dotyczące mike'a jako moderatora zawsze możesz to zgłosić wyżej :] To by było na Tyle w tym temacie.

Każdy następny post nie na temat będzie nagradzany ostrzeżeniem.

Pozdrawiam.
bim2
Jak każdy się wypowiada to i ja się wypowiem. Programuję od 2 lat (czyli od 12 roku życia), tak mam 14 lat. I co z tego? Umiem programować i już. Mnie też oskarżycie o fantazjowanie? Proszę bardzo, swojej postawy nie zmienię! Zacząłem na jp2 i wychowałem się na zsyp.pl. Tam nauczyłem się pisać moduły do jp, a później sam analizowałem skrypty php. Następnie znalazłem to wyśmienite forum, gdzie tak wiele się nauczyłem. Nadal muszę zaglądać do manuala, ale to chyba każdy musi smile.gif. Mogę pochwalić się niezłą stronką (nie było jeszcze odsłony), ale strona działa. Zostają ostatnie poprawki. Po odsłonie strony na pewno dam do Oceny.

Czekam na wasze opinie tongue.gif - tylko proszę mi bez takich, że małolat itd.
bartg
No, ja jestem bratem bliźźniakiem bim'a, a mieliśmy jeden komp. Więc identycznie jak on. Co dużo mówić, jak ktoś ma chęci to zawsze się uda. Na początku mamboo, jp(jeszcze bez html'a!! ;]) potem zsyp.pl i mega przerabianie jp, potem pierwszy cms(błee), drugi cms(w miare), dowiaduje się co to MVC i drugi cms jest błeee, więc z bimem piszemy frameworka i teraz opieramy na nim swe strony.

PS. zamiłownie do książek. Z chęcią polecam Felix, Net i Nika!! (czytał ktośquestionmark.gif)
nrm
php od ja wiem... 1999-2001?!? Musiałbym zajrzeć do archiwum PCKuriera, Cybera lub Mag. WWW aby sprawdzić kiedy to tam moje strony opisywali. Ale w tych czasach w ogóle nie nazwałbym tego "programowaniem", i to nie ze względu na moje umiejętności tylko ogólnie za całokształt, za poziom jaki wtedy środowisko php reprezentowało. Wtedy raczej się składało strony z prostych elementów i pisało liczniki winksmiley.jpg

A swój pierwszy "program" czyli plan lekcji na cały tydzień (hehe lol) napisałem w basicu na C64 w okolicach 6-7 klasy czyli gdzieś w hmm... 1992-1993 ?!
Kowalikus
W sumie będzie 5-6 lat jak zacząłem przygodę z php natomiast tak na poważnie to ok 3,5 roku.
RubiX
Jak na razie 2 latka amatorsko smile.gif Teraz zaczynam za $ smile.gif
php programmer
3 lata w php, 9 lat w ogóle
Moli
Hmmm php od ok. 3/4 lat ale byłą w tym spora przerwa (np. dla Delphi biggrin.gif).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.