Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kubki Php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mike
Hej. Działa Wam logowanie w sklepie?
phpion
Cytat(mike @ 4.03.2009, 11:23:40 ) *
Hej. Działa Wam logowanie w sklepie?

Mówisz o tym http://sklep.php.pl/? Jeżeli tak to wydaje mi się, że hasło jest nałożone by nikt poza testujących nie mógł tam wejść i podawanie danych autoryzacyjnych do forum raczej nie przejdzie winksmiley.jpg hehehe.
Spawnm
hmmm to wygląda jak jakieś hackme , mamy komunikat podpowiedź : auth579phppl
teraz trzeba pokombinować samemu smile.gif
Kto powiedział że będzie łatwo zdobyć kubek tongue.gif
hwao
Kubki tylko dla pierwszych 100 najlepszych z najlepszych Rkingsmiley.png [to żart żeby nie było :-) ]

Jak tylko sklep zostanie uruchomiony, zostaniecie poinformowani w tym wątku i na wortalu. :-)
itsme
jutro uruchomie sklep-ik :-)
erix
Są jakieś rezerwacje? snitch.gif
Żeby mi nikt kubka nie buchnął, bo w dzień raczej nie wbiję... sad.gif
itsme
właśnie uruchomiłem sklep(ik)

i czekam na ruch z Waszej strony.

sklep.php.pl
Cysiaczek
No to ja już tylko czekam smile.gif
mike
Zamówione, zapłacone, odznaczone: Zamówiono: 19 z 100 z czego zapłacono 1
kwiateusz
j.w.

co do działania sklepu to mam kilka obiekcji np sprobujcie cos zamowić bez logowania a potem sie zalogujcie, to tylko wyskakuje albo 0 - bledne haslo albo 1-poprawne zadnego redirectu...

p.s. do tego jakieś title i może doctype w kodzie smile.gif
itsme
ok 5 kubkow wyslanych
kwiateusz Twoj w poniedzialek
wrocilem z poczty a tu od Ciebie wplynela kasa
....

cod o bledow przekaze Athlanowi :-)
Lion_87
a co z moim kubkiem? wstydnis.gif wstydnis.gif
kwiateusz
co_jest.gif bo nie ma plączącej minki, bede musiał dodać

p.s. widze błędy poprawione super smile.gif pomijajac kilka bledow walidacji htmla tongue.gif

a jednak przedwczesnie, dalej nie ma redirecta

ps2. i wsio działa smile.gif

btw. moze news na głównej z informacją o kubeczku? smile.gif
Spawnm
już jest smile.gif

//edit
po co to:
Witaj ~guest.
wywalić tongue.gif
Moli
Kupione, będzie w poniedziałek zapłacone smile.gif
hwao
Otworzone w samą porę, jak znalazł - idealny prezent na dzień kobiet biggrin.gif
bim2
Ej no, nie wykupcie wszystkiego. Google cholera tak wolno przelewy śle że nie wiem czy zdążę sad.gif
.radex
Cytat(bim2 @ 6.03.2009, 19:23:34 ) *
Ej no, nie wykupcie wszystkiego. Google cholera tak wolno przelewy śle że nie wiem czy zdążę sad.gif

jak zamówiłeś to chyba nie masz się czym przejmować.
Spawnm
Cytat(bim2 @ 6.03.2009, 19:23:34 ) *

najpierw kupujesz potem robisz przelew więc nie wiem w czym problem , i od kiedy google śle przelewy blinksmiley.gif
A mi chyba dziś kubeczek został wysłany biggrin.gif
bim2
Nie zamówiłem, bo czekam wlasnie na przelew z google adsense ... :/
Lion_87
Cytat
A mi chyba dziś kubeczek został wysłany biggrin.gif

Ty to TY a o mnie zapomnieli ! tongue.gif A ja sie tak starałem i rysowałem projekty tongue.gif
Spawnm
Cytat(Lion_87 @ 6.03.2009, 19:47:34 ) *
Ty to TY a o mnie zapomnieli ! tongue.gif A ja sie tak starałem i rysowałem projekty tongue.gif

przywilej freelancera chwilowo bez zleceń party.gif
scanner
Że zacytuję samego siebie z newsa na wortalu:
Cytat
Zamówienia są realizowane w kolejności księgowanych wpłat.

W chwili obecnej z pierwszej transzy 100 kubków, które przygotowaliśmy pozostało 66 sztuk. Oczywiście nie martwcie się na zapas - gdy stan magazynu zacznie się wyczerpywać, przygotujemy kolejne serie.
itsme
hmmm

Grzes ustalmy jedna wersję ...
po kubkach bedzie cos innego :-)

nie wiem czy kubki ...
Lion_87
Cytat
nie wiem czy kubki ...

Może koszulka tongue.gif Tyle że musiała by być w ładnym stylu jak np piłkarskie koszulki (nie chodzi mi o to by była piłkarska ale żeby wyglądała ok) bo raczej koszulka z logo na środku się nie przyjmie tongue.gif

P.S. Jakby co to ja mogę projekt następnego "czegoś" zrobić smile.gif
kwiateusz
a moga byc i kubki i cos innego biggrin.gif o ile bedzie sie chciało wam to wysyłać tongue.gif
bim2
Dobra, to ja bym chciał podkładkę pod mysz, ale z dołem jak od home.pl Sięładnie biurka trzymała, nic nie schodzilo z niej (tj plastik, folia itd.). Idealna biggrin.gif I fajne wymiary ^^
kwiateusz
ja mam z nazwy, nie narzekam. W sumie to całkiem ciekawa myśl happy.gif
bartas225_nowa_wersja
ja kópie kubek jak dostane admina
Temat: Nowa_wersja_blagam_nie_banujcie
niech jakis ziomek zmieni mi nick na bartas226
itsme
Cytat(bartas225_nowa_wersja @ 6.03.2009, 20:41:54 ) *
ja kópie kubek jak dostane admina
Temat: Nowa_wersja_blagam_nie_banujcie
niech jakis ziomek zmieni mi nick na bartas226

nie kupuj + ban za multikonto
matixrr
Cytat
Aby kontynuować, musisz się zalogować na dane konta z forum, używając formularza znajdującego się w lewym menu. Jeżeli nie masz konta w php.pl, możesz je utworzyć klikając w link rejestracyjny.

Mała uwaga winksmiley.jpg
piotrooo89
zamówione, opłacone i czekam smile.gif
nospor
Cytat
zamówione, opłacone i czekam

Taka moja prywatna prośba, nie moderatora:
nie piszecie tego typu rzeczy. Jak dostaje powiadomienie ze ktos cos napisal w tym a tym temacie, to oczekuje ze bedzie tam cos sensownego, a nie wlasny blog osoby, ktora pisze posta winksmiley.jpg

Zamowiles, oplaciles, ok - jestem happy razem z tobą smile.gif czekaj cierpliwie na przesyłke smile.gif
soft_dev
Czy zamówienie trzeba potwierdzić? Ponieważ kubek zamówiłem, ale np. nie mam numeru zamówienia czy też potwierdzenia na e-mail że sobie kubek kupiłem winksmiley.jpg
Moli
http://sklep.php.pl/zasady.html

Tu jest nr. konta.
soft_dev
Cytat(Moli @ 7.03.2009, 23:07:04 ) *

Przed zamówieniem przeczytałem ten link. Chodzi o to czy zamówienie gdzieś jest "księgowane" i czy wysyłając kasę na konto mam pewność, że kubek zostanie wysłany. Taki wiesz e-mail potwierdzający zamówienie...
kwiateusz
nie ma takiego feature uwierz na słowo ze itsme wysle smile.gif a kazdy zakup jest zapisywany smile.gif
oscar17
Fajnie by było jakby w sklepie logując się na swoje konto można było zobaczyć swoje zamówienia i stan realizacji. Wiem że dla jednego kubka to póki co nie ma po co pisać, ale jeśli miałyby się pojawiać kolejne artykuły to byłoby całkiem przydatne, dla zarządu pewnie też, bo mogliby sobie odznaczyć od kogo wpłynęła kasa/komu wysłali, a automatycznie każdy user mógłby sobie sprawdzić status i wiedzieć czy przesyłka nie dochodzi dlatego że zapłata nie została zaksięgowana czy zaginęła paczka po wysłaniu ;-)
itsme
odznaczamy
w piatek wyslalem 5 kubkow w poniedzialek pojdzie minimum 11
chyba ze wiecej odnotujemy wplat

napewno z samego rana wysle kubki :-)

co do e-maili masz racje ale jest tam moj telefon moj adres moj email jestem tutaj jestem na skype ...
wiec kontakt jest prawie on-line :-)
kwiateusz
acz na przyszłosc moznaby dodac sledzenie stanu zamowienia smile.gif
itsme
tak to bedzie nastepnym razem juz zrobione.
bardziej nam zalezalo na tym aby logowanie bylo jedno
aby admin byl jakis
aby produkt wygladal odpowiednio
soft_dev
W takim razie kasa przed chwilą została przelana na konto winksmiley.jpg
Siner
Kubek doszedł dziś doszedł. Pierwsza kawa wypita.
A do tego świetnie komponuje się z maćkiem winksmiley.jpg
GrayHat
a kubka ani widu ani słychu
rzymek01
do mnie zwykły list polecony szedł 12 dni sciana.gif
piotrooo89
ja również zamówiłem i nie wiem czy wpłata doszła czy nie.

propozycja co do sklepu jakieś potwierdzenie że kubeczek wysłany, lub coś w tym stylu.
scanner
Spokojnie. Radka wczoraj i dzisiaj zmogła choroba, ale jeśli się nie mylę, jutro wznowi wysyłkę.
GrayHat
Cytat(scanner @ 10.03.2009, 22:14:25 ) *
Spokojnie. Radka wczoraj i dzisiaj zmogła choroba, ale jeśli się nie mylę, jutro wznowi wysyłkę.

tak to jest jak sie miedzy moherami stoi w kolejce do okienka na poczcie tongue.gif

swoja droga, czy nie bylo by lepszym rozwiazaniem kozystanie z prywatnych uslug pocztowych?

plusy:
- kurier przychodzi do firmy po przesylki
- mozliwosc telefonicznego powiadomienia odbiorcy, ze jest paczuszka i umowienia sie w dogodnym miejscu
- brak problemow z adresem w dowodzie (wynajmuje mieszkanie i juz widze ta dyskusje na poczcie ze adres w dowodzie nie zgadza sie z awizo...)
- mentax dostaje fakturke i moze sobie to odliczyc winksmiley.jpg
Athlan
Cześć.

Na dniach dopiszę śledzenie zamówień.
sowiq
Cytat(GrayHat @ 10.03.2009, 23:00:32 ) *
- wynajmuje mieszkanie i juz widze ta dyskusje na poczcie ze adres w dowodzie nie zgadza sie z awizo...
Ja wynajmuję mieszkanie i od 3 lat odbieram na PP paczki/listy polecone legitumując się dowodem na inny niż w awizo adres i nie ma problemu, więc o to się nie martw.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.