Ten dział powstał po to, aby chcieć sprzedać jakąś rzecz pozostałym userom.
Niestety, zachowanie niektórych firm, czy też ich właścicieli, wskazuje na brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Cytat
II 2 b
Jedna osoba ma prawo do założenia jednego konta i jest zobligowana to korzystania na forum wyłącznie z niego.
Jedna osoba ma prawo do założenia jednego konta i jest zobligowana to korzystania na forum wyłącznie z niego.
3 konta
jak widać ciężko się trzymać jednego konta.
Cytat
I 3 K
Na forum zabrania się reklamowania czegokolwiek. Dotyczy to w szczególności treści komercyjnych, ale i nachalne promowanie treści o charakterze niekomercyjnym, również nie jest zbyt mile widziane.
Na forum zabrania się reklamowania czegokolwiek. Dotyczy to w szczególności treści komercyjnych, ale i nachalne promowanie treści o charakterze niekomercyjnym, również nie jest zbyt mile widziane.
***- jak widać w profilu tego Pana jedyna aktywność na forum polega na reklamowaniu produktów swojej firmy.
Jeden z postów tego usera został zmoderowany ...
i większość aminów moderatorów otrzymała od właściciela firmy PW z prośbą o wyjaśnienie
cyt:
Cytat
Witam,
wczoraj około godziny 22:00 dodałem w dziale Forum: Sprzedam swój post o poniższej treści:
"**** ****
Przyjazny skrypt społecznościowy. Skrypt umożliwi Ci uruchomienie własnego portalu społecznościowego wyposażonego w wiele funkcji, dzięki którym społeczność będzie żyła własnym życiem. Wykorzystaj szansę jaką daje Internet i stwórz własną społeczność!
Ogólnie o skrypcie
W dzisiejszych czasach wielkie sukcesy odnoszą serwisy społecznościowe tzn. Web 2.0, które opierają się na aktywnym trybie użytkowników. Skrypt **** daje Ci możliwość uruchomienia własnego serwisu społecznościowego. Użytkownicy rejestrują się i mogą prowadzić "życie" na portalu, który umożliwia im szereg różnorodnych funkcjonalności pomagających wyrazić siebie.
Więcej na temat skryptu:
CIACH(*)
Zakupu można dokonać na stronie jak również poprzez Allegro.pl
CIACH(*)
Użytkownik nospor usunął jego treść i uczynił z tematu coś takiego Temat: zmoderowane
Jak można dopuścić do takiego działania administratora? Ogłoszenie zostało dodane w odpowiednim dziale, a administrator zaśmieca forum robiąc takie rzeczy jak widać.
Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
---
*****.pl
wczoraj około godziny 22:00 dodałem w dziale Forum: Sprzedam swój post o poniższej treści:
"**** ****
Przyjazny skrypt społecznościowy. Skrypt umożliwi Ci uruchomienie własnego portalu społecznościowego wyposażonego w wiele funkcji, dzięki którym społeczność będzie żyła własnym życiem. Wykorzystaj szansę jaką daje Internet i stwórz własną społeczność!
Ogólnie o skrypcie
W dzisiejszych czasach wielkie sukcesy odnoszą serwisy społecznościowe tzn. Web 2.0, które opierają się na aktywnym trybie użytkowników. Skrypt **** daje Ci możliwość uruchomienia własnego serwisu społecznościowego. Użytkownicy rejestrują się i mogą prowadzić "życie" na portalu, który umożliwia im szereg różnorodnych funkcjonalności pomagających wyrazić siebie.
Więcej na temat skryptu:
CIACH(*)
Zakupu można dokonać na stronie jak również poprzez Allegro.pl
CIACH(*)
Użytkownik nospor usunął jego treść i uczynił z tematu coś takiego Temat: zmoderowane
Jak można dopuścić do takiego działania administratora? Ogłoszenie zostało dodane w odpowiednim dziale, a administrator zaśmieca forum robiąc takie rzeczy jak widać.
Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
---
*****.pl
okropność ... jak mogliśmy zablokować ...
Niemniej postanowiłem działać. Dzwonię na numer podany na stronie - nikt nie podnosi ... oo widze jest bramka GG pogadam ...
po zwróceniu uwagi że łamie się regulamin nadeszła odpowiedź ...
Cytat
10:08 Konsultant: dział jest przeznaczony do reklamy, a to że Państwa regulamin przeczy sam zawartości forum to już tylko i wyłącznie Państwa wina
...Cóż, stwierdziłem, że czytelny regulamin nie dociera do Pana konsultant,a więc poinformowałem że opiszę sytuację na forum ... niech społeczność sama oceni postępowanie rozmówcy ..
Cytat
10:08 Ja: zatem za kilka dni damy piekny artykul o tym jak Pan traktuje regulamin tego forum
10:08 Ja: co napewno wplynie pozytywnie na wizerunek Pana firmy
10:09 Ja: pozdrawiam
10:09 Konsultant: Dobrze, proszę pamiętać że za wszelkie publikacje Pan ponosi odpowiedzialność.
10:09 Ja: tak samo jak Pan
10:09 Konsultant: Może Pan niedługo dostać wezwanie do sprawy o działanie na szkodę firmy.
10:09 Ja: hahahaha
10:09 Ja: ubaw
10:09 Ja:
10:09 Konsultant: I wtedy już Pan może się z nami tylko sądzić o odszkodowanie
10:09 Ja: prosze sobie darowac
10:10 Konsultant: Nie, to niech Pan sobie daruje.
10:10 Ja: NIe to Pan moze sie sadzic z nami o odszkodowanie
10:10 Ja: art 6 KC kto rosci musi udokumentowac
10:10 Ja: a ja napisze fakt
10:10 Ja: ze ma pan w glebokim powazaniu zasadyu
10:10 Ja: tyle
10:11 Konsultant: Wie Pan dobrze, że dział ogłoszeń przeczy zawartości regulaminu. Także wszelkie działania o ktorych Pan pisze zostaną natychmiastowo zgłoszone do prokuratury.
10:11 Konsultant: Nigdy nie konsultował się Pan z prawnikiem widocznie
10:11 Ja: prosze zglosic
10:11 Ja: do prokuratury
10:11 Ja: i to juz teraz
10:11 Ja:
10:12 Konsultant: Na chwilę obecną szkoda jest zbyt znikoma, aby Sąd chcial rozpatrywać sprawę
10:12 Ja: jaka szkoda na czym ?
10:12 Ja: i za co ?
10:12 Konsultant: Jeżeli jednak jakiś artykuł by się znalazł to zawsze i znajdzie się odpowiedni prawnik, który potrafi wysądzić odszkodowanie za działanie na szkodę. Także proszę się zastanowić nad Pańskimi ewentuanymi działaniami. Na chwilę obecną dziękuję za rozmowę i pozdrawiam.
10:12 Ja: za napisanie faktu prawdy iz nachalnie wcviska Pan reklame i zasmieca Pan forum ?
10:13 Ja: nie jest Pan pierwszym podmiotem ktory nie rozumie prostych zasad
10:14 Ja: prosze wiecej nie reklamowac sie na forum w sposob lamiacy zasady
10:14 Ja: mam nadzieje ze ta informacja dotarla do Pana
10:15 Ja: świadomości
10:15 Ja: zapraszam na forum zaraz opublikuje Pana PW wraz z komentarzem
10:16 Konsultant: Jeśli jest Pan na tyle odważny to zachęcam.
10:16 Informacja: Konsultant jest niedostępny
10:08 Ja: co napewno wplynie pozytywnie na wizerunek Pana firmy
10:09 Ja: pozdrawiam
10:09 Konsultant: Dobrze, proszę pamiętać że za wszelkie publikacje Pan ponosi odpowiedzialność.
10:09 Ja: tak samo jak Pan
10:09 Konsultant: Może Pan niedługo dostać wezwanie do sprawy o działanie na szkodę firmy.
10:09 Ja: hahahaha
10:09 Ja: ubaw
10:09 Ja:
10:09 Konsultant: I wtedy już Pan może się z nami tylko sądzić o odszkodowanie
10:09 Ja: prosze sobie darowac
10:10 Konsultant: Nie, to niech Pan sobie daruje.
10:10 Ja: NIe to Pan moze sie sadzic z nami o odszkodowanie
10:10 Ja: art 6 KC kto rosci musi udokumentowac
10:10 Ja: a ja napisze fakt
10:10 Ja: ze ma pan w glebokim powazaniu zasadyu
10:10 Ja: tyle
10:11 Konsultant: Wie Pan dobrze, że dział ogłoszeń przeczy zawartości regulaminu. Także wszelkie działania o ktorych Pan pisze zostaną natychmiastowo zgłoszone do prokuratury.
10:11 Konsultant: Nigdy nie konsultował się Pan z prawnikiem widocznie
10:11 Ja: prosze zglosic
10:11 Ja: do prokuratury
10:11 Ja: i to juz teraz
10:11 Ja:
10:12 Konsultant: Na chwilę obecną szkoda jest zbyt znikoma, aby Sąd chcial rozpatrywać sprawę
10:12 Ja: jaka szkoda na czym ?
10:12 Ja: i za co ?
10:12 Konsultant: Jeżeli jednak jakiś artykuł by się znalazł to zawsze i znajdzie się odpowiedni prawnik, który potrafi wysądzić odszkodowanie za działanie na szkodę. Także proszę się zastanowić nad Pańskimi ewentuanymi działaniami. Na chwilę obecną dziękuję za rozmowę i pozdrawiam.
10:12 Ja: za napisanie faktu prawdy iz nachalnie wcviska Pan reklame i zasmieca Pan forum ?
10:13 Ja: nie jest Pan pierwszym podmiotem ktory nie rozumie prostych zasad
10:14 Ja: prosze wiecej nie reklamowac sie na forum w sposob lamiacy zasady
10:14 Ja: mam nadzieje ze ta informacja dotarla do Pana
10:15 Ja: świadomości
10:15 Ja: zapraszam na forum zaraz opublikuje Pana PW wraz z komentarzem
10:16 Konsultant: Jeśli jest Pan na tyle odważny to zachęcam.
10:16 Informacja: Konsultant jest niedostępny
Reasumując. Każdy ponosi odpowiedzialność za swoje czyny.
Moje dane są na stronie mentax.pl - Radosław Bartosik.
Proszę nie straszyć prokuraturą, ponieważ nie oceniam Pana lecz Pana zachowanie, a jest ono odbiegające od zasad obowiązujących na forum.
Mówiąc o konsekwencjach, wszystkie Pana konta zostały zbanowane (jedno nawet wcześniej niż dziś - za uciążliwe łamanie regulaminu).
A teraz bardzo proszę wydrukować to i iść do radcy, z miłą chęcią spotkam się z Panem w sądzie.
Bez wyrazów szacunku i oby do zobaczenia !
Radosław Bartosik
(*) - jeszcze reklama na PW FUJ !