Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHPcon 2011
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
kwiateusz
no ja miałem koszulkę php.pl (która kiedyś wreszcie trafi do sprzedaży) z wielkim nickiem na plecach, całą sobotę, i trzymałem sie przy chłopakach z mentaxu, trudno było nas przegapić. Jedynie spawnm podszedł do nas. To tak a propos znajdywania się
nrm
w ogóle Cię nie widziałem wink.gif ale w sobotę trochę chorowałem wink.gif
Spawnm
Cytat(kwiateusz @ 25.10.2011, 16:16:03 ) *
no ja miałem koszulkę php.pl (która kiedyś wreszcie trafi do sprzedaży) z wielkim nickiem na plecach, całą sobotę, i trzymałem sie przy chłopakach z mentaxu, trudno było nas przegapić. Jedynie spawnm podszedł do nas. To tak a propos znajdywania się

Jak siedziałeś to napisu na plecach nie było widać, osobiście nie wiedziałem że ty to ty dopóki się nie przywitaliśmy wink.gif

Cytat
A ja Wam powiem, czego mi najbardziej brakło - Was.

Mi też, po prelekcjach się ulatnialiście wink.gif
Wieczorem was znaleźć było niemożliwym.
Cypherq
pÓki! Dżizus fuck, jakby to powiedział bohater Dnia Świra.
Pomysł z koszulkami z nadrukowanym nickiem, uwazam za niegłupi pomysł, byłby chyba lepszy niż koszulki php.pl

dopóki!, Spawnm, proszę Cię ;D
nrm
jakieś fotki może ktoś wrzucił w sieć? wink.gif ktoś gdzieś? wink.gif
Spawnm
Kiedy będą dostępne prezentacje z phpconu?
hwao
Cytat(Spawnm @ 30.10.2011, 23:34:40 ) *
Kiedy będą dostępne prezentacje z phpconu?

Z informacji jakie udało mi się uzyskać jakoś na początku grudnia
Cypherq
Z czego wynika miesięczny odstęp czasowy?
hwao
Cytat(Cypherq @ 31.10.2011, 16:23:09 ) *
Z czego wynika miesięczny odstęp czasowy?

Z tego że ktoś to musi zmontować
Spawnm
Zmontować? Chyba się źle wyraziłem, chodziło o prezentację w sensie slajdy wink.gif
kwiateusz
slajdy z narracją lepiej się ogląda, pewnie organizatorzy z podobnego załozenia wyszli
Cypherq
To mogliby wrzucić slajdy juz, wtedy łatwiej będzie się czekało na filmy. Zresztą, dlaczego zagraniczni prelegenci wrzucili swoje prezentacje zaraz po ich wygłoszeniu, a polscy nie potrafią tego zrobić przez dwa tygodnie?
hwao
Tu są slajdy które wrzucili autorzy:
http://joind.in/event/view/569
Cypherq
Jak zdążyłem powiedzieć, są tam jeno 4 prezentacje zagranicznych prelegentów. Gdzie reszta? Nikt nie ma obowiązku / chęci ich publikowania?

Hhmn... rozumiem, ze organizatorzy rzadko wchodza na forum - bez odbioru.
Spawnm
Już są materiały :
http://phpcon.pl/2011/materialy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.