Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czym jeżdżą programiści? :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
Pyton_000
haha.gif
Dejmien_85
Ja ostatnio (rok temu) auto (foczka) odstawiłem na parking, kupiłem sobie porządnego smartfona za 2,5k i jeżdżę tramwajami czytając ebooki. Odkryłem, że dziennie marnowałem jakieś 80 minut na stanie w korkach, więc postanowiłem to wykorzystać - siedzę wiec w trambambaju i się uczę - w domu żona domaga się pieszczot i uwagi, także te 80 minut wolnego czasu w komunikacji miejskiej to dla mnie bardzo dużo. Najważniejsze, że zacząłem znów bardzo dużo czytać, to już nawyk. Wsiadam, wyciągam Smarta i książki lecą, jedna tygodniowo (albo dłużej, zależy jaki nakład). Polecam! ; )
Turson
BMW e46 318td
Nowy zapach biggrin.gif
gitbejbe
na co dzień zielony MATIZ ! ostatnio jak jechałem z dziewczyną to powiedziała mi w pewnym momencie, że zgasły mi światła. Po zatrzymaniu się i sprawdzeniu okazało się że jest wszystko ok... wtedy właśnie zrozumiałem, że musiałem przekroczyć prędkość światła, ta fura to szatan
Z tego też powodu niebawem - za 2 miesiące, zmieniam Matiza na poloneza caro z przebiegiem 90tyś i wspomaganiem - pisze na serio
nrm
Cytat(phpion @ 12.08.2014, 12:54:45 ) *
Odświeżę temat. Od ostatniego postu minęło trochę czasu, pewnie część osób zmieniła auta. Może pochwalicie się czym aktualnie się wozicie?

Ja w czerwcu zmieniłem auto na Octavię II RS 2.0 TFSI i co jazda to banan na ryju zakochany.gif Gorzej pod dystrybutorem, ale wiedziałem na co się decyduję. Oto moje cacuszko:
http://imageshack.us/a/img836/1791/img7136r.jpg

"w kombiku", o fuj wink.gif
Turson
Wczoraj zrobiłem test spalania i komputer myli się o "jedyne" 1.4l. Oczywiście zaniża laugh.gif
Nad morze i z powrotem pokazał 4.0, a wyszło zgodnie z dystrybutorem 5.4
phpion
@nrm: Oczywiście, że w kombiaku! Tylko i wyłącznie kombi, liftback średnio mi się podoba.

@Turson: No to ładnie Ci przekłamuje. U mnie również wychodzi mały kłamczuszek w okolicach ~0.3, ale na szczęście na korzyść dystrybutora. Minimalnie wyszło mi 7.4 przy spokojnej jeździe na odcinku ok. 50km. Tragedii nie ma, jak widać "da się".
dev11
Od kwietnia 2014 Citroen C5 Tourer najmocniejsza wersja 2.0 HDi.
Wcześniej Octavia z 2001 roku ale ją sprzedałem.......
Posio
Ja śmigam Citroenem Berlingo 2002 r. 2.0 HDI (tak wiem laski szczają).
A od niedawna nowym nabytkiem KLS Phanatic 20
https://drive.google.com/file/d/0B_5Mnjw9_W...dit?usp=sharing
betkabetka
Mój aktualny samochód to fiat panda, ale przymierzam się do zakupu czegoś większego wink.gif.

arstherapia
A tym jeździ programista - amator :

sazian
to jest 190 ?
arstherapia
124 2.6E , 160 kucy w automacie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.