To co sobie założyłem na rok poprzedni:
Cytat
To, co bardzo ważne a w roku 2004 nie udało mi się do końca - zachowywać się tak, aby nie krzywdzić innych.
Wciąż muszę nad tym pracować.
Cytat
I jako, że następny rok będzie dość długi to pozwolę sobie przedstawić listę.
Sprawy bardzo ważne, pierwszorzędne.
1. Żeby z Kasią wszystko zostało tak jak jest (tzn. świetnie

)
Heh, a kto to Kasia?

W sumie troche mi głupio, że postawiłem kobietę w tym rankingu na pierwszym miejscu..
Cytat
2. Zdać maturę, dyplom, znaleść pracę, taką aby mnie było stać na studia zaoczne. Uniezależnić się od rodziców (wyprowadzka).
Matura zdana, fakt nie tak jak bym chciał, nieco gorzej od chęci. Dyplom zdany zgodnie z założeniami. Praca znaleziona, stać mnie nie tylko na studia zaoczne.

Cytat
3. Zacząć lepiej grać w kosza, zrobić wsada na wymiarze (brakuje mi 5 cm)
4. Przytyc, zwiększyć masę mieśniową (70kg przy 192 cm wzrostu

)
Od pół roku nie miałem w żadnej styczności ze sportem chyba, że sprint w pogoni za autobusem. A masa mojego ciała została na starym poziomie.

Cytat
Związane z komputerem, a więc i drugorzędne.
1. Wziąść się w końcu za php 5 i opanować je w takim stopniu jak php 4.
Panie prezesie melduję, że zadanie wykonane

Cytat
2. Wziąść się za Javę i opanować ją w takim stopniu jak php 4.
Niestety. Nie dało rady..
Cytat
3. Dokończyć prace nad swoim CMSem (nadchodzą czasy panowania Sachmet ;-) ), i oby znaleźli się na niego dziani kliencji :roll2:
CMS skończony. Nie jest najlepszy. Nie jest najszybszy. Najchętniej napisałbym od nowa.
Cytat
4. Postawić swoją stronę domową.
5. Udoskonalić swoje zdolności graficzne.
6. Napisać do php Solutions.
4. Jest blog...
5. Eee... nie ma po co.
6. Eee... zrezygnowałem.
TODO na rok 2006To, co bardzo ważne a w roku 2005 nie udało mi się do końca - zachowywać się tak, aby nie krzywdzić innych.
Życie:Wznowić studia.
Ustabilizować tryb życia (normalne wstawanie, normalne posiłki, normalne spędzanie czasu).
Miłości nie szukam, sama mnie znajdzie.

Żeby przedłużyli mi umowę o pracę.
Uniknąć wojska.
Samodoskonalenie:Zacząć naukę angielskiego, utrzymać znajomość rosyjskiego na poziomie, na którym zakończyłem edukację.
Czytać tyle książek co kiedyś...
Poznać Javę/J2EE oraz frameworki Struts, Spring, WebWork, Echo2.
Programowanie:Skończyć framework. A jak skończę, żeby był dobry i żebym dał radę go poprawić na bardzo dobry.
Kupić:Wyświetlacz LCD, karta graficzna, laptop (raty)