Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: seriale!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
nrm
day break został już dawno temu "skancelowany" więc co tu debatować o trupie? Dobry był, dobry ale co z tego? Teraz pozostaje nam czekać aż wypłynie w jakiejś innej TV albo będzie na abc.com
Cudi
Jeśli ktoś lubi sitcomy, to polecam IT Crowd smile.gif Leci(ało?) chyba na TVP 2, pod tytułem Technicy - magicy (też niezłe tlłumaczonko winksmiley.jpg).

Serial opowiada o dwóch kolesiach z działu IT pewnej firmy, którzy za szefa dostają babkę, która na komputerach się praktycznie nie zna. A potem się to rozkręca smile.gif Jak zobaczyłem w pierwszym odcinku Roya (jeden z tytułowych bohaterów) w koszulce z napisem RTFM, od razu pokochałem ten serial smile.gif

Dodatkowo polecam Heroes, tak jak mówi normanos, Hiro Nakamura rządzi!
Fusin
Gadajcie zdrów, 4400 rządzi (haha.gif). Ot z nudów o godzinie 20.00 poszłem oglądnać sobie tv no i na TVP 1 pisze paseczek: " Polubiałeś zagubionych ? To polubisz odnalezionych" . Zaciekawiony doczekałem do 20.20 i... nie mogłem oderwać się od telewizora ,nawet w przerwie między pierwszym a drugim odcinkiem nie odchodziem bo bałem się że coś mnie ominie . Fabuła jak dla mne 10/10 ludzie porywani przez całe stulecie zostają "wysadzeni" przez jakąś dziwną kule i... nic nie pamiętają (jak można się domyśleć ludzi jest 4400). Co dziwniejsze, niektórzy z nich mają moce paranormalne (dziewczynka jest jasnowidzem, a pewien gość siłą woli rozwalił na 1000 kawałków czaszke dawnego przyjaciela...). Jak dla mnie film pierwsza klasa, a co wy o nim myślicie ?
nrm
film? mówisz chyba o serialu winksmiley.jpg

serial jest ok, bardzo fajny. pierwszy sezon pierwotnie był miniserią 6 odcinkową, bardzo dobrze przyjęta przez krytyke i publicznośc (dostali nagrody za najlepszą miniserię bodajże w 2004) dlatego rok póxniej dokręcili 2gi sezon i w kolejnym roku trzeci.

Jak dla mnie to drugi sezon za bardzo sie skupił na historiach poszczególnych osób tracąc przez większość czasu główna intrygę. I na ogól większośc widzów mówi, że 2gi sezon jest ciut słabszy.

Za to w 3cim ponownie jest ciekawie, interesująco i zaskakująco. Teraz czekam na wakacje i na 4ty sezon.
Sabistik
Niezły ten 4400, ale ja czekam i tak na kolejny sezon the o.c <:
Cudi
@Sabistik:
Cytat
On January 3, 2007, FOX officially canceled the series.. The network will air the remaining weekly episodes, with the series finale scheduled to air on February 22, 2007.

Kolejnych sezonów raczej nie będzie, chyba że inna stacja przejmie ten serial.
sf
Jeśli ktoś ogląda "heroes" to może go zaciekawi komiks :

http://www.nbc.com/Heroes/novels/

winksmiley.jpg
Diwi
Za to dwa tygodnie temu 24 godziny powróciły na ekrany w 6 sezonie smile.gif. Po 4 odcinku powiem że jest nieźle smile.gif

Pozdrawiam
crazy_girl
Uważam że najlepsze seriale telewizyjne to:
The Lost
Prison break
Gotowe na wszystko
Miasteczko Point Pleasent

--------
zmoderowane
Takich tekstów tutaj nie tolerujemy !
Wykrywacz
Nie propagujemy na tym forum kradzieży i łamania prawa.
crazy_girl
Tylko sie grzecznie zapytałam tongue.gif A pozatym to jest rozpowszechnione na tak szeroką skale że prawie nikomu to nie przeszkadza tongue.gif
seaquest
crazy_girl: nam przeszkadza. Seriale możesz kupić po 2$ sztuka lub >30$ sezon w sklepie iTunes.
mike
Cytat(crazy_girl @ 11.02.2007, 10:30:47 ) *
Tylko sie grzecznie zapytałam tongue.gif A pozatym to jest rozpowszechnione na tak szeroką skale że prawie nikomu to nie przeszkadza tongue.gif

W ramach zgodności z powiedzeniem "Jedzmy gówno, miliony much ni mogą się mylić" zapytam: "Skoro Ty jesteś złodziejką to czy ja też mam być złodziejem?"
tongue.gif
Master Miko
A mnie możecie zjechać albo zabić, ale ja oglądam Gwiezdne Wrota cz. IX na hbo2 tongue.gif
E -dd
Ja oglądam teraz tylko "Skazany na śmierć" smile.gif To nie polski, więc nie dziadostwo :] Magdę M jakoś polubiłem, jak w wakacje z siostrą oglądałem :] Często jak siedzę przy pc to mam włączoną jakąś Pierwsza miłość, w11 czy inne ale biernie nie oglądam :]
Diwi
"Ja oglądam teraz tylko "Skazany na śmierć" "

Zawsze jak słyszę tę nazwę to nie mogę pojąć jak "Prison Break" można było w ogóle tłumaczyć :/.

Ale fajnie ogląda się ten serial na Polsacie będąc 37 odcinków do przodu smile.gif.

Pozdrawiam
WereWolf
to i ja się dopiszę... a jest tego cała masa smile.gif

Stargate - z przyzwyczajenia
Stargate Atlantis
The 4400 - niestety jest przerwa
Lost
Prison Break
24
The Nine (chociaż mam zaległości)
nrm
Cytat(WereWolf @ 12.02.2007, 09:06:05 ) *
The Nine (chociaż mam zaległości)

skasowany po kilku odcinkach... zostało kilka, które może polecą na www.
crazy_girl
Cytat(mike_mech @ 11.02.2007, 12:11:16 ) *
W ramach zgodności z powiedzeniem "Jedzmy gówno, miliony much ni mogą się mylić" zapytam: "Skoro Ty jesteś złodziejką to czy ja też mam być złodziejem?"
tongue.gif

No wiesz skoro utożsamiasz się z muchami twoja sprawa... mi chodziło ogólnie o ludzi tongue.gif A skoro tego nie tolerujecie ok, przecież was do niczego nie namawiam buehehe blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.