Cytat(normanos @ 31.07.2006, 22:22 )

nbc zatrzymalo pokazywanie w polowie sezonu, reszte mozna bylo obejrzec w jednej z norweskich TV.
http://www.tv.com/joey/show/20952/episode_...p;tag=nav_bar;2^^tyle, ze tam daty chyba pokopali.
moze teraz koncza pokazywac w usa. serial zostal skasowany i nie bedzie kolejnego sezonu.
Nie wiem jak to do końca było. Na pewno nie przestali emitować, bo do końca oglądałem to NBC, tyle że w paśmie powtórkowym. Rzeczywiście strona serialu na nbc.com bardzo kuleje i raczej po tym nie należy spodziewać się niczego dobrego

.
Swoją drogą skandynawskie kanały są super

. Same napisy bez "szeptanki" czy dubbingu, a dobre filmy czy seriale są tam na porząku dziennym

A już tak bardzo kołysząc się na huśtawce tandety mogę zaproponować serial "Smallville". Sam się wielokrotnie głupio czuję oglądając ten serial, ale dla fana starych komiksów, potać młodego "człowieka z żelaza" w tym serialu jakoś się fajnie komponuje (jego postać, czy raczej charakter postaci - nie serialowe przygody ) z tym co było opisane w pierwszych egzemplarzach komiksu

.
//EDIT
Kryminalne zagadki Las Vegas - super. Nie mam pojęcia czasmi o czym tam mówią, ale ogląda się to poniekąd ja kiedyś serial MacGyver. Czyli nikt nie wie o co chodzi, ale ktoś i tak kiedyś o tym książkę napisze