ten kei troszke drogi, albo troszke za mały limit transferu oferują

może ja też się wypowiem.
nazwa.pl-bardzo fajnie, ale czasem zdarzy sie ze przymuli. Smiga ladnie, nie bylo nigdy problemow zeby serwerki padly. Jednak co jest bardzo przykre po dluzszym czasie maja Cie w d**** a zalatwienie konkretnej sprawy moze zajac ze 2 tygodnie.
host.pl- tu obsluga jest naprawde przyzwoita, za konsola sa rowniez inteligentni ludzie(prawie wszyscy bo niektorzy zbywaja cie odrazu do pomocy technicznej poprzez email) znajacy sie na swojej pracy i potrafiacy pomoc. Szkoda troszke ze z soba się nie porozumiewają bo za każdym razem musisz sprawe tłumaczyć od początku. Szybkość serwerów tak tak to jest to!!!

niezawodność świetnie. Gdyby tylko podwoili transfer dla kont bez wachania uruchamiam tam właśnie serwis. Bo ten 2 pakiecik za 600+vat rocznie tylko dla transferu. No troszke jednak za drogo.
ovh-Dawniej srednie przezycia na tanim pakiecie ale podobno sie zmienilo.
www.host7.pl-Serwer ciagle nie daje rady, niby zamulam im skrzynke serwisem. Na mało ambitne projekty, wizytówki no ewentualnie. Wkurzają mnie częste awarie serwera. Wyłączanie crona. Jakieś inne głupie problemy. odradzam.
boo.pl-tani bo tani, ale odradzam. Sporo problemów. Kiepskie szybkości.
aktualnie poszukuje hostingu z około 50gb/m 600/rok lub więcej
przynajmniej 2gb pojemności.
Nieograniczona wielkość bazy danych
cronjob
żeby to śmigało
z wysokim, potwierdzonym uptime bo teraz to wszyscy mają 99,9% a czasem jak przychodzi co do czego to lipa

kei odpada właśnie ze względu na dość słaby oferowany transfer. Spasował by mi w miare ten lider ale za tę cene mimo wszystko wybrał bym sprawdzony home.
ewentualnie co moglibyście powiedzieć o forpsi.pl?
Pozdrawiam