Cytat(chlebik @ 31.12.2010, 11:17:49 )

- Pisze te slowa siedzac (pracuje tam tak dla scislosci) w firmie tworzacej oprogramowanie w Javie.
- Finansowo lepiej wychodze, ale niewiele, a pracuje wiecej. Rzecz do poprawy.
- Podpisana umowa przedwstepna na kupno dzialki. W czerwcu stane sie z zona posiadaczem ziemskim. Wstepnie start budowy za circa 4 lata.
- Z rozrywka przy kompie klapa na calej linii. Do poprawy.
- Udalo mi sie biegac przez 3 miesiace. Niestety - przeziebienie, potem kontuzja i w koncu przyszla zima. Rzecz do poprawki.
1. Jestem juz Javowcem pelna geba, pracowalem i pracuje wciaz dla powaznych firm. Po drodze udalo mi sie dzialalnosc otworzyc.
2. W zwiazku z powyzszym finanse poprawily sie dosc konkretnie. Jednakze zawsze jest malo

zatem oczywiscie trzeba dzialac w tej materii dalej.
3. Dzialeczka jest moja i zonki. Do czerwca splacimy niewielki kredyt pod nia wziety.
4. Zaczalem grac na kompie w szachy

5. Wiosna wrocilem do biegania, ale na mojej drodze stanal wypadniety dysk (zwany prawidlowo rwa kulszowa). Rehabilituje to juz pol roku - w zwiazku z czym zaczalem regularnie plywac, zainteresowalem sie triathlonem (to jak juz sie wylecze), na poczatku stycznia ide na joge. Wiec raczej dobrze.
Plany poza powyzszymi:
6. Jeszcze poleciec na wadze. Za mna 13kg, ale jeszcze zostalo troche zapasu.
7. Ruszyc z takim malym, niszowym projekcikiem. Moze cos z tego wyniknie.
8. Byc jeszcze lepszym mezem/bratem/dzieckiem

Wszystkim z kolei zycze powodzenia w nowym roku, spelnienia planow i marzen oraz pogody ducha kazdego dnia.
Michał