Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kubki Php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Speedy
Jakiegoś t-shirta możecie zrobić (tylko nie programatora, ani niczego podobnego). Garderobę bym sobie wzbogacił winksmiley.jpg.
sowiq
Ja się ostatnio interesowałem cenami koszulek. Niezłej jakości t-shirt z jednym nadrukiem to koszt około 15 zł. Do całości zamówienia trzeba doliczyć około 25 zł kosztów matrycy drukarskiej.
Jakby coś, to ja się piszę smile.gif Mogę też zrobić jakiś prosty projekt i dopilnować całego przedsięwzięcia.
Spawnm
sowiq -> dolicz koszulkę , nie jest w zestawie smile.gif
kiedyś się o to pytałem to wtedy było 10zł nadruk przyniesionej fotki + kasa za koszulkę
tak więc ceną będzie ok 20-25zł + przesyłka
a co do matrycy to dziwna sprawa , do 1 koszulki nie trzeba a do kilku już tak ?
O$iek
A ja mam inny problem. Chcąc się zalogować w sklepie używając loginu i hasła z forum, wyskakuje mi błąd:
Cytat
Podany użytkownik nie istnieje.

I jeszcze jedno:
Cytat
Aby kontynuować, musisz się zalogować na dane konta z forum, używając formularza znajdującego się w lewym menu. Jeżeli nie masz konta w php.pl, możesz je utworzyć klikając w link rejestracyjny.

Chyba w prawym.
sowiq
@Spawnm,
ostatnio orientowałem się w ofertach, bo szukałem firmy do wydrukowania sporej ilości (2 * 500) koszulek.
1. koszulka jest w zestawie. Dla podanej przeze mnie ilości dostałem wyceny 8-12 zł.
2. matryce. Dokładnie jak napisałeś. 1 wydruk naprasowanki można zrobić na zwykłej drukarce. Do większej ilości sztuk wykorzystuje się druk offsetowy/sitodruk, bo jest to szybsze i tańsze. Stąd różnice technologiczne i cenowe.

Przykładowa wycena:
Cytat
Koszulki białe/kolor
150szt
cieńsza 155gr - 5,26zł/6,94zł
grubsza 190gr - 6,74zł/8,53zł
Duży nadruk/kolor - 1,40/szt
Spawnm
no i sprzedały się smile.gif
Co planujecie jako kolejny gadget ?
Shadowsword
Może dałoby radę zrobić nalepki, żeby na laptopa można było sobie przykleić?
Speedy
Nalepki? dry.gif
Quider
no jestem za takimi skinami na laptopa:) ale tutaj obowiązkowo musi być na obrazku pokolorowana składnia w treści z abstract class albo final class i jakieś funkcje do tego i oczywiście __construct() tongue.gif choćby klasa po krótce opisująca laptopa ;P wiecie o co mi chodzi;P...
Spawnm
zwykłe nalepki blinksmiley.gif
To ja czekam na propozycję z strony zarządu .
Moli
Hmmm nalepki fajna sprawa, tanie a widać dużo osób by chciało wzbogacić swojego laptopa smile.gif Ja mam na lapku 2 nalepki ubuntu, więc i php by mogło być smile.gif
skowron-line
Cytat(Moli @ 15.06.2009, 07:25:32 ) *
Hmmm nalepki fajna sprawa, tanie a widać dużo osób by chciało wzbogacić swojego laptopa smile.gif Ja mam na lapku 2 nalepki ubuntu, więc i php by mogło być smile.gif

Ja też mam nalepke ubuntu na lapku smile.gif. Nalepki ok ale koszulta bardzo TAK!!.
Spawnm
koszulka tak!
A nalepki gratis winksmiley.jpg
sowiq
Cytat(Moli @ 15.06.2009, 10:05:15 ) *
Może majtki kobiecie ? Tak na prezent smile.gif
Dobre do łamania zabezpieczeń biggrin.gif

Jestem za koszulkami smile.gif Na laptopa nic nie naklejam, bo to brzydkie tongue.gif
osl
jeśli nalepki = tzw. 'naelcedka', to się piszę na to - mój lapek dostał już ostro po klapie, a do wymiany roczek został jeszcze... winksmiley.jpg
koszulka - też może być, byle nie biała winksmiley.jpg

kubek - był nie dla mnie, za mała pojemność, co chwila bym po kawe biegał tongue.gif
nospor
OFFTOPY wyleciały z tego tematu. Na takie luźne gatki macie inny temat. Uprzejmie proszę o trzymanie się tematyki tego tematu.
bim2
Hmm, jakieś porządne podkłądki pod mysz. smile.gif Dostałem ostatnio świetną z home.pl, coś podobnego idealnie by bylo. biggrin.gif

Co do nalepki, jakoś nie bardzo mnie to przekonuje. Prędzej smycz, podkładka, kubek (inny). :]
marcinpruciak
Podkładki tak, ale takie:

http://allegro.pl/item662859246_steelserie...x285_nowka.html

A czemu nie drugi raz kubki? Tylko z jakimś inny napisem?
Despero
Cytat(marcinpruciak @ 18.06.2009, 01:23:30 ) *
A czemu nie drugi raz kubki? Tylko z jakimś inny napisem?

Dokładnie, ale tym razem ładne porcelanowe, a nie metalowe z plastikowym wkładem blinksmiley.gif
osl
podkładka fajna... z pomocą techniczną przez telefon biggrin.gif
szkoda tylko, że nie korzystam z myszki...

porcelanowe kubki - jestem za. Fajnie jakby miały sporą pojemność...
może podgrzewacz na USB do tego? tongue.gif
trza się przygotować do zimy... biggrin.gif
Spawnm
idzie lato...
koszulki najlepsze , ale co tu gadać niech powie zarząd co planuje smile.gif
sowiq
Cytat(osl @ 18.06.2009, 08:26:25 ) *
może podgrzewacz na USB do tego? tongue.gif
Pierwszego dnia wylałem na biurko kawę z nowego kubka (jest wysoki i trochę mniej stabilny niż mój stary), to teraz jeszcze brakuje, żebym się podgrzewaczem poparzył tongue.gif

Jestem za koszulkami smile.gif
skowron-line
Mój kubek oprócz 1 mycia nie miał styczności z rzadną cieczą, nie pijam kawy ani cherbaty więc cieszy on tylko moje oko i przypomina mi o społecznośći programistów php w naszym kraju.

Na koszulkach można by jeszcze nick -i drukować "Drużyna php.pl". Pewnie wielu programistów w wiekszych miastach się mija w drodze do pracy a taka koszuleczka pozwoli nam się dostrzeć.

1. <?php
  2. $koszulka++;
  3. ?>
dr_bonzo
Cytat
Pewnie wielu programistów w wiekszych miastach się mija w drodze do pracy a taka koszuleczka pozwoli nam się dostrzeć.

uwaga czarny humor:
"i przejda obok siebie patrzac na swoje buty" biggrin.gif
Lion_87
Może prosta koszulka proste logo

tongue.gif
Spawnm
Cytat(dr_bonzo @ 18.06.2009, 11:10:07 ) *
uwaga czarny humor:
"i przejda obok siebie patrzac na swoje buty" biggrin.gif

To było mocne biggrin.gif
erix
Mój egzemplarz wytrzymuje po parę herbat dziennie, SOA#1. Choć fakt - szkoda, że tyle plastiku...
Moli
Hmm kolejny kubek ? Może cały zestaw odrazu ? Talerze, sztućce jakiś rondelek ? smile.gif Kubek już był, pora na coś innego smile.gif Podoba mi się pomysł z podkładką smile.gif Smycz w sumie też fajna, chociaż osobiście nie nosze, ale dużo osób używa smile.gif Może coś z materiałów biurowych ? Długopisy, kalendarzyki jakieś albo notesik.
skowron-line
Kalendarz smile.gif a w nim moderatorzy i admini a w tle klasy metody funkcje.
styczeń - nospor
luty - erix

i tak dalej smile.gif
nospor
Cytat
Kalendarz a w nim moderatorzy i admini
hehe, zeby ludzie w nas lotkami rzucali.... winksmiley.jpg
erix
~nospor zwłaszcza pewna osoba we mnie. ;p
Moli
To może specjalne plakaty z tarczą do rzutek smile.gif I w tle zdjęcie któregoś z modów smile.gif
Cysiaczek
~mike - zgadzasz się? Dałbyś odreagować tym wszystkim, których do białej gorączki doprowadziłeś smile.gif
mike
Z chęcią udostępnię swój wizerunek na potrzeby plakatu pomagającego odreagować stres.
Będzie można go powiesić na ścianie i walić "we mnie" z główki.
erix
Taki pakiet antystresowy, powiadasz? snitch.gif
hwao
Cytat(mike @ 18.06.2009, 16:23:14 ) *
Będzie można go powiesić na ścianie i walić

Cytat na wrzesień ;-)
nrm
naklejki - mam jeszcze masę wolnego miejsca na laptopie winksmiley.jpg

kwiateusz
Ja chciałbym tak zauważyć że zostało jeszcze 28 kubków nieoplaconych, moze wypadałoby je uwolnić a nuż jeszcze ktoś będzie chciał kupic smile.gif
kajzur
Albo wlepki - mała inwestycja, a dość dobra reklama tongue.gif Takie coś można praktycznie wszędzie nakleić smile.gif
lwc
Cytat
Ja chciałbym tak zauważyć że zostało jeszcze 28 kubków nieoplaconych, moze wypadałoby je uwolnić a nuż jeszcze ktoś będzie chciał kupic

Jeśli już to "a nóż", ale cóż, tak bywa. Ogólnie jestem jak najbardziej za, sam chętnie zamówiłbym jeszcze kubek i nie wątpię, że inni również.

Edit:
przepraszam, mój błąd, niestety wyniknął on z mojej nieuwagi i po części z niewiedzy.
erix
Cytat
Jeśli już to "a nóż",

OT: jakbyś chciał wiedzieć, kontekst zdania ma wpływ na pisownię tego wyrazu. Nie masz pojęcia? Sprawdź i dopiero potem się wypowiadaj, obie formy są poprawne, ale która - zależy od kontekstu wypowiedzi.
nrm
Cytat(lwc @ 20.07.2009, 20:31:08 ) *
Jeśli już to "a nóż", ale cóż, tak bywa.

FAIL winksmiley.jpg
http://www.sjp.pl/nu%BF
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2491237
kwiateusz
nóż to masz w kuchni do krojenia chleba :]
sztosz
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2491237 No i nijak z kontekstu nie wynika zastosowanie "nuż", albo farmazony* jakieś wypisujesz.

@down: Mea Culpa: http://obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=183 Mam dzisiaj podły humor i mam ochotę każdemu dokopać. Przepraszam.

________
*http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2458579
kwiateusz
do bardziej było pod definicje na sjp.pl

dobra koniec OT winksmiley.jpg
mike
Cytat(kajzur @ 20.07.2009, 22:23:55 ) *
Albo wlepki - mała inwestycja, a dość dobra reklama tongue.gif Takie coś można praktycznie wszędzie nakleić smile.gif
Z chęcią bym połamał ręce pajacom, którzy naklejeją takie gówna na przedmiotach użyteczności publicznej. Przystanki, autobusy, ściany, e.t.c. usmarowane wizerunkiem Legii czy innego szajsu.
Nie mów, że widziałbyś tak samo PHP.pl.
Moli
Mi osobiście przydała by się smycz (potrzebuje do pracy do noszenia karty dostępu) z logiem php smile.gif Może jakiś fajny napisik do tego (byle by nie programator).
Spawnm
Poproś to ci pewnie dadzą firmową smile.gif

Koszulki dajcie smile.gif
mike
Koszulki to słaby pomysł. Za bardzo geekowy. Chodzenie w takich koszulkach kojarzy mi się z pryszczatym informatykiem (takim ze stereotypu), który nie ma w co się ubrać.
Poza koszulkami z Apple, PHP, Linux, e.t.c. Jak często założysz taką koszulkę. Smycz jest dużo bardziej użyteczna.
Cysiaczek
@mike - ja z kolei ja widzę ludzi ze smyczami, to mnie biała gorączka bierze smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.