Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gadżety PHP.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4
seaquest
Chcielibyśmy zaproponować wam gadżety z logo php.pl i mamy pytanie: kto byłby na to chętny.

Na początek może podstawowe 2 gadżety:
  • koszulka (koszt ok. 20-30zł) Wysoka jakość, logo php.pl wyszyte (nie nadruk).
  • kubek (podobnie 20-30zł)
W przyszłości może doszłyby do tego może:
  • plecak
  • smycz
  • co tylko nam wpadnie do głowy
Dlatego: tutaj czekam na propozycje, a na wortalu proszę o głosowanie - szczególnie jeżeli chodzi o koszulki.
Liko
Ja mówię że pisze się na koszulkę.
strife
Ja też koszulka. smile.gif

Czy można by było zobaczyć jak takowa koszulka wygląda?
DreeD
Ja się piszę na wszystko co tylko będzie się dało kupić smile.gif
php.pl Rox

scarface: jeszcze nie ma żadnego projektu. To raczej będzie tylko logo na piersi z jakimś napisem. Pewne ograniczenia nakłada technika wykonania (wyszywanie). Jedynym urozmaiceniem może być kolor do wyboru (?).
mike
Dla mnie proszę koszulka w liczbie sztuk: jeden.

A ponadto: BigMac i duże frytki tongue.gif
GrayHat
koszulke spox mozna se wziasc ;]
strife
Cytat(DreeD @ 2005-08-23 20:56:45)
scarface: jeszcze nie ma żadnego projektu. To raczej będzie tylko logo na piersi z jakimś napisem. Pewne ograniczenia nakłada technika wykonania (wyszywanie). Jedynym urozmaiceniem może być kolor do wyboru (?).

smile.gif i tak kupię... kocham php.pl cool.gif

Cytat(GrayHat)
koszulke spox mozna se wziasc ;]

chyba kupić tongue.gif
Vme
też bym kupił koszulke jak za 20PLN winksmiley.jpg

p.s a może by tak za 10zł.. to by i tak była reklama php.pl laugh.gif laugh.gif
czachor
Na koszulkę też chętnie bym się załapał smile.gif
Kubki są takie standardowe? Bo ja np. preferuję większe rozmiary biggrin.gif

EDIT...
Koszulka i smycz 100% smile.gif
Seth
Koszulka, kubek, smycz biggrin.gif

Fajnie by bylo gdyby dalo sie dodac do tych gadzetow unikalne elementy - np ID uzytkownika z forum. Czy nicka.
Cos co by wprowadzalo unikalnosc w tych gadzetach ;d
Sh4dow
no id klienta bylo by super. Ale tak czy tak ja optowal bym jedynie za paroma kubkami, do pracy, domu itd smile.gif smycze bede kupiwal dla swojego portalu wiec ... Rkingsmiley.png
NuLL
Cytat
Koszulka, kubek, smycz

Fajnie by bylo gdyby dalo sie dodac do tych gadzetow unikalne elementy - np ID uzytkownika z forum. Czy nicka.
Cos co by wprowadzalo unikalnosc w tych gadzetach ;d

Ja dokładnie to samo. Sorry Seth za lenistwo tongue.gif
czachor
Z unikalnymi elementami byłoby fajnie, tylko nie wiem, czy łatwo da się to zrobić... Robiłem ostanio koszulki (nadruk), każdy nowy element to była nowa matryca (50 zł), więc pewnie koszty by sporo w górę poszły...
DreeD
Na kubek dodać nicka czy co tam zechcecie to nie problem.. Gorzej z koszulką, choćby ze względu na koszty. Zamawiając większa ilość koszulek można liczyć na zniżki, w przypadku robienia każdej koszulki osobno koszty za samą wyszywanke idą o nawet o 100% od ceny po zniżce w góre...

Jeszcze sie zobaczy smile.gif
_Mateo
no... taka czarna koszulka ze sporym logo na plecach, z przodu na piersi ciepnąć nicka... jeszcze dodac range... WOW biggrin.gif i kubex... podobnie biggrin.gif tylko rozmiar XL, tak jak czachor smile.gif Szkoda ze koszta z tymi matrycami... echhh :/
h.4
pisze sie na koszulke
Sh4dow
jestem w stanie zaplacic 2x tyle jesli nadrugi beda z moim nikiem, a najlepiej dopisek Developer tongue.gif
dr_bonzo
Ja chetnie nabylbym kubek.
Koszulka: tez, jasna??, ciemna??
z napisem "headers already sent -- wtf?" tongue.gif
Propozycje: podkladke pod mysz -- ale niech bedzie porzadna: ma sie trzymac stolu i nie rozpadac
Ace
da rade zamowic jeszcze t-shirt'a?

napis "Ace" obok logo php.pl jak mozna - ile by to kosztowalo?
NuLL
dr_bonzo - dobre tongue.gif

Może by lepiej zrobić konkurs na design koszulki :?:
FiDO
jestem za koszulka (jak bedzie fajna ;])

smycz czy plecak tez nie bylyby zle (szukam wlasnie plecaka smile.gif )
dasko
Popieram dr_bonzo smile.gif Najlepiej logo php.pl i jakiś śmieszny cytat/typowy problem z forum.
orson
witam ...

ja bym się pisał na kubek ... biały, troszkę większy niż normalny z małym logo u góry, twarzą do picia winksmiley.jpg oraz nickiem i rangą po przeciwnej stronie (do ludzi winksmiley.jpg )

pozdrawiam
Ociu
Chce koszulke smile.gif
kszychu
Super pomysł z tymi koszulkami i kubkami. Dodałbym jeszcze czapeczki.
Co do nicków, rang (może jeszcze ilość postów!) to bym się zastanowił. Narazie jednakowy wzór dla wszystkich. Jak z Fordem T: można sobie wybrać dowolny kolor, pod warunkiem, że będzie to kolor czarny.
Legro
a czapeczki bejsbolówki teżquestionmark.gif laugh.gif laugh.gif ja bym chetnie kupil winksmiley.jpg

edit>>>>
kszychu odpisywalem z pierwszej strony i nie zauwazylem twego posta winksmiley.jpg
DreeD
kszychu: Czapeczki też cię da z logiem sprzodu (o ile dobrze pamietam max 10x20cm).
Ciemno czerwona czapeczka z białym logiem mogła by nieźle się prezentować smile.gif

Reszta: Ten temat nie jest po to żeby składać zamówienia tylko żeby wyrazić swoją opinię na temat pomysłu. tongue.gif
sztosz
Koszulka z logiem php (to niebieskie) + z przodu php.pl (jest jakieś fajne logo)? + nick i numer na forum + jkiś fajny cytat (Headers already sent jest świetny biggrin.gif )
mynio
sam byw wziął koszulkę
btw:
www.butik.pl -> tam to można ciekawie zrealizować

pzdr
DreeD
Problem z butik.pl jest taki, że oni na tym muszą zarobić, przez co koszt ostateczny rośnie. Chcemy zrobić to jak najlepiej i jak najtaniej, żeby zbytnio nie opróżnić waszych portfeli smile.gif
ebe
jak coś to się piszę na tiszirta.
_Mateo
Jaaa... Ja kcem taka koszulke smile.gif Z tym Nickiem i developerem byłoby ekstra! A kubek z pokolorowanym kodem php i z drugiej strony jakies logo albo cosik... Jak cos to biore to i to smile.gif A co do plecakow - jakis czas temu jak bylem na konkursie z infy, to rozdawali plecaki z Rbk ale z wyszytym napisem Konkurs czy jakos tak. Mogloby to byc fajne - porządny plecak i logo php.pl
revyag
Ja biorę wszystko co się da snitch.gif
tiraeth
Na konkurs się piszę smile.gif

Jeżeli koszulka będzie kosztować 20pln to kupuję smile.gif Ale nie zapisujcie mnie jeszcze na listę ^^
dr_bonzo
Podstawki pod szklanki/piwo/itd -- takie tekturowe.
Stickery na komputer.
PS. nie bede wspominal o skarpetkach -- to chyba juz bylo tongue.gif
DreeD
Wiem już ile by kosztowała koszulka.

Opcja 1:
Koszulka z logiem naszywanym sitem: 13zł (imho najgorsza opcja.. widziałem, dotykałem, nie zbyt fajnie to wychodzi)

Opcja 2:
Polo (do wyboru 3 kolory: czarny, ciemno czerwony, biały) z logiem wyhaftowanym: 29zł (koszulka świetnej jakości, to samo z haftem)
bela
Opcja 3:
Koszulka z logiem haftowanym ;P

No bo nie każdy preferuję polo winksmiley.jpg
DreeD
bela_666: wychaftowanie czegoś na zwykłej koszulce daje już najgorszy efekt.. Haft ściąga materiał do siebie, przez co robią się takie brzydkie fałdy na całej koszulce. Wszystko przez to, że materiał jest taki cienki w zwykłych koszulkach.
kicaj
A mi pasuje polo, biala albo czarna z logiem php.pl i jakims ciekawym podisem, interesowala by mnie takze smycz:)
splatch
A mi nie pasuje logo php.pl. Wolałbym samo php. Nie mam nic przeciwko wortalowi, ale po prostu nie wiążę się z nim na tyle, by nosić jego koszulkę, a ładne i estetyczne php bardziej mi odpowiada...
Słowem, nie podpinam się pod php.pl tylko pod język programowania winksmiley.jpg
matid
Cytat(splatch @ 2005-08-24 16:50:07)
A mi nie pasuje logo php.pl. Wolałbym samo php. Nie mam nic przeciwko wortalowi, ale po prostu nie wiążę się z nim na tyle, by nosić jego koszulkę, a ładne i estetyczne php bardziej mi odpowiada...
Słowem, nie podpinam się pod php.pl tylko pod język programowania winksmiley.jpg

IMO logo php.pl się po prostu lepiej prezentuje niż logo php smile.gif
splatch
Nie mówie, że byłoby to oryginalne logo php, bo te faktycznie wymagałoby sporego retuszu,..
dr_bonzo
Ja sie bede upieral przy logu php.pl z wortala nie z forum -- ew. mozna by uciac ".pl".
smile.gif
matid
Cytat(dr_bonzo @ 2005-08-24 17:22:06)
Ja sie bede upieral przy logu php.pl z wortala nie z forum -- ew. mozna by uciac ".pl".
smile.gif

Ja cały czas miałem na myśli logo z forum winksmiley.jpg To z portalu szczerze mówiąc mi się nie podoba.
Kas
Mnie się podoba ta http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?t=3147, tylko to jest rowerowa.
U nas mogłoby być php Hazard. biggrin.gif
DreeD
Ludzie o czym wy wogóle gadacie... Przeczytajcie temat najpierw..
Cytat
Gadżety php.pl

php.pl a nie php... Rozmawiajmy o gadżetach z naszym logiem... To raz.

Po drugie, logo php.pl to to logo które jest na forum.. To z wortalu przyszło razem z projektem od lark'a. Nikt nie zauważył, że używa sie go we wszystkich projektach (forum, wiki, mantis). Myśle, że temat wyboru loga można zakończyć..

Pozdrawiam,
DreeD
patrycjusz
Witam,

piszę się, koszulki jeżeli będą polo - sztuk 2.

A wzór,
- z przodu na piersi - logo,
- na plecach duże logo plus krótki tekst np. "Na zawsze razem" buehehe biggrin.gif, tak poważnie np. z tyłu na plecach odpowiednio skrojona misja php.pl i krótki kod winksmiley.jpg w kolorach podświetlonej składni winksmiley.jpg

pzdr patS
_Mateo
Ja mam propozycje na Kubek - moznaby szczelic jakis ladny fragment kodu php albo ciepnąć jakieś okienko np zenda z kodem w srodku (znaczy okienko edytora smile.gif) a z drugiej strony logo php.pl (obojetne czy z forum czy wortalu - oba są fajne winksmiley.jpg) oraz nazwe usera i range pod spodem mniejszą czcionką. Zamawiam z gory biggrin.gif
ebe
Hehe to może odrazu... figurki forumowiczów i karty do gry z ich szlachetnymi wizerunkami winksmiley.jpg
_Mateo
jestem za tongue.gif:P:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.