Zakodowany ciąg podany jako parametr trzeba odszyfrować funkcją ROTModFib-X gdzie X to liczba znaków w ciągu?
Wiem, że może bawię się w szczegóły ale mam pytanie: Czy po każdym prostokącie,szczególnie chodzi mi tu o ostatni czy po nim również musi być znak "\n" i dodatkowa linia czy tylko "\n". Może jest to szczególe nie wiadomo na jakiej zasadzie będą sprawdzali poprawność wykonania zadania. Bo mogą porównywać pliki swoje z plikami naszymi czy są identyczne i ten jeden enter może przypadkowo wykluczyć z konkursu. Gdyż troszkę w to wątpię czy powiedzmy będą sprawdzać "na piechotę" np. spiralę złożoną z 20 kolumn i 20 wierszy i do tego mającą cyfry od 0-9. Sam to sprawdzałem ale dojechałem do trzeciego okrążenia i się zgubiłem 
Więc w sprawie tego ostatniego prostokąta to maja być dwa("\n" i pusta linia) czy jeden enter("\n") bo w konkursie pisze:

Więc w sprawie tego ostatniego prostokąta to maja być dwa("\n" i pusta linia) czy jeden enter("\n") bo w konkursie pisze:
Kod
Oczekuje się, że program wyświetli trzy składające się z cyfr prostokąty. Każdy
wiersz prostokąta zakończony będzie znakiem nowej linii. Po każdym
prostokącie znajdować się będzie jeden dodatkowy znak nowej linii.
wiersz prostokąta zakończony będzie znakiem nowej linii. Po każdym
prostokącie znajdować się będzie jeden dodatkowy znak nowej linii.
No ja tak to rozumie, że po każdym prostokącie masz dać znak \n żeby te prostokąty były od siebie oddzielone pustą linią