Error z kategorii... Jak zawiesić mózg początkującego

Własnie sypnęła mi to Kohana 3.1 i ja wiem co z tym zrobić... Ale niech ktoś to wytłumaczy początkującemu

Cytat
ErrorException [ Recoverable Error ]: Argument 1 passed to Helper_Upload::safe() must be an instance of string, string given
Dla niekumatych... Zapędziłem się z type hintingiem

Apropo MtG... Wspomniały mi się początki i pamiętne jeszcze dla znajomych jeszcze przez lata:
Cytat
- Terror!
- Nieprawda. Giant growth!
Kto zna te karty ten załapie na czym polega humorystyczność sytuacji.
Inna sytuacja z kategorii gramy w "cesarza" (jeden gracz z 40life i 2 wasali po 20 life z obu stron) i jedna ze stron odwala:
Cytat
- Wchodzi Serra Avatar ze Spiritlinkiem.
- Stary, masz counterspella?
- Nie..
- No tośmy k..wa popłynęli...
Oprócz tego plagi na clerics lub elfy (matki protekcji czy 95% elfów poszło się paść). Ale najlepszy motyw chyba kiedyś ja sypnąłem ze swoim kombem na snake basket... w 3 turze odpaliłem koszyczek za kilkaset mana (Vitalize i eldery odtapowujące lądy - Gaea's Crandle) a w następnej turze za kilka tysięcy i poleciałem kilkoma setkami tokenów Overrunem w trzech graczy jednocześnie. Nie pomógł im navet Serra Avatar na stole

Bo który gracz przetrzyma taki zmasowany nalot, wiedząc co go czeka za kolejną turę

Kiedy na stole pojawiło by się kilkadzisiąt tysięcy tokenów

Sam tekst: "Dodaję do manapoola jakoś 10000 many" co bardziej początkujących by mógł lekko zdziwić, bo są to ilości normalnie niewyobrażalne dla tej gry. Motywy z Hatredem też przerabiałem

Najpierw shock w zwierzątko, a potem dobicie gracza jeszcze jednym w instancie. Bo zazwyczaj w 1 turze ciężko to kombo odpalić jeśli nie masz peta z hastem. Wiem, że częśc tych kart to banned lub restricted, właśnie z uwagi na to jak gracze z tego komba zrobili.