Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: H U M O R
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57
Damonsson
Uwaga dowcip:

Jak sprawdzić zdolności naszego eksperta od SEO?
Zobaczyć, czy dodaje posty na forum.php.pl w dziale humor wink.gif
Szymciosek
http://jebzdzidyb.pl/obrazek/135749
Kshyhoo
nikita40
Najnowocześniejszy bank świata, super kozacki sejf. Właściciele postanowili przetestować zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najbardziej znanych złodziei świata z Francji, Stanów, Niemiec i dwóch przypadkowych Polaków...Dla każdej ekipy postanowili zgasić światło przed sejfem na pół minuty i jeśli po zapaleniu światła sejf będzie otwarty, ekipa może zabrać zawartość. Pierwsi próbują Francuzi, światło się zapala - nie udało się. Drudzy Amerykanie, światło się zapala - nawet sprzętu nie zdążyli wyjąć. Trzeci Niemcy, światło się zapala - nic...Kolej na Polaków, światło gaśnie, mija pół minuty, próbują zapalić światło - nic, próbują po raz kolejny - nic...Z mroku słychać tylko cichy szept...

- Ku**a Stefan mamy tyle hajsu na cholerę ci jeszcze ta je**na żarówka.
Vikt00r
Do reprezentacji Polski trafił Murzyn.
Na pierwszej odprawie przed treningiem trener narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką.
- Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt.
Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz?
Wstał nasz Murzyn, lekko wkurzony i odzywa się do trenera:
- Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci i studiowałem filologie polską!
Trener popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział:
- Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka
peter13135
Cytat(sowiq @ 16.10.2013, 17:17:22 ) *

Jesteś dumny ze swojej wypowiedzi w temacie, który powyżej podlinkowałeś ? smile.gif
sowiq
Cytat(peter13135 @ 17.10.2013, 19:49:25 ) *
Jesteś dumny ze swojej wypowiedzi w temacie, który powyżej podlinkowałeś ? smile.gif

Raczej umieściłem linka w dziale humor żeby nikt mi nie zarzucił że to tak na serio wink.gif
!*!
Jedzie webmaster pociągiem i słyszy cały czas:
<td></td> <td></td> <td></td>
mstraczkowski
Mnie rozbawiło:
Temat: PHPodkodowanie skryptu
Turson
Cytat(mstraczkowski @ 3.11.2013, 02:09:22 ) *

Obrażaj innych->proś o pomoc
facepalmxd.gif
mstraczkowski
Taak, ale wkradnięcie nagle tego "pałuj się" w środku zdania jest przekomiczne.
A potem jeszcze ciekawe wywody na temat tego, że jak "nie umiesz to nie pisz"
zbychoCom
Dziś wpadłem na opis programisty w nonsensopedii. Polecam, każdy powinien znaleźć coś dla siebie.
pyro
http://i.imgur.com/sggIZd3.jpg
Spawnm
Marudny
Stary kawał o trzech kuleczkach:
Był sobie mały, zdolny Jasiu i miał bardzo bogatych rodziców.
Owi rodzice bardzo kochali swojego synka i chcieli mu sprawić przyjemność. Kiedy zbliżały się piąte urodziny Jasia, zapytali go:
- Jasiu, co chciałbyś dostać na urodzinki? Klocki lego? Dużą koparkę, a może jakąś maskotkę?
A Jasiu powiedział:
- Najbardziej chciałbym dostać trzy żółte kuleczki.
Rodzice pomyśleli, że ich dziecko się wygłupia i kupili mu klocki. Potem Jasio miał komunię, z tej okazji rodzice chcieli mu dać coś wyjątkowego.
Zapytali więc Jasia:
- Jasiu, co chcesz dostać na komunię? Zdalnie sterowany samochód? A może rower? Albo łyżworolki?
A Jasiu powiedział:
Rodzice pomyśleli, że ich dziecko się wygłupia i kupili mu rower. Potem Jasio skończył szkołę podstawową z samymi szóstkami i dostał się do gimnazjum, rodzice chcieli mu dać coś z tej okazji.
Zapytali więc Jasia:
- Jasiu, co chcesz dostać w prezencie? Lego Technics? A może walkmana?
A Jasiu powiedział:
Rodzice pomyśleli, że ich dziecko się wygłupia i kupili mu walkmana. Potem Jasio skończył gimnazjum, a ponieważ był bardzo zdolny, dostał się do najlepszego liceum w mieście, jako pierwszy na liście. Rodzice bardzo się ucieszyli i postanowili dać mu coś wyjątkowego z tej okazji.
Zapytali więc Jasia:
- Jasiu, co chcesz dostać w prezencie? Wieżę stereo? A może własny telewizor do pokoju? A może komputer?
A Jasiu powiedział:
Rodzice pomyśleli, że ich dziecko, jak zwykle, się wygłupia i kupili mu komputer.
Potem Jasio zdał maturę ze średnią ocen 6,0, bo jak wiadomo, był bardzo zdolny, a następnie dostał się na medycynę z najlepszymi wynikami z egzaminów. Rodzice byli bardzo dumni i chcieli dać mu coś wyjątkowego z tej okazji.
Zapytali więc Jasia:
- Jasiu, co chcesz dostać w prezencie? Może jakiś ładny samochód? A może wakacje na Majorce?
A Jasiu powiedział:
Rodzice pomyśleli, że ich dziecko, jest przemęczone nauką i gada głupoty, i kupili mu samochód.
Potem Jasio skończył studia medyczne z wyróżnieniem i miał przed sobą wspaniałą karierę. Rodzice byli zachwyceni i postanowili zrobić mu jakiś prezent z tej okazji.
Zapytali więc Jasia:
- Jasiu, co chcesz dostać w prezencie? Może własne mieszkanie? A może wakacje na Karaibach? Albo może własny jacht?
A Jasiu powiedział:
Rodzice pomyśleli, że ich dziecko, jak zwykle, ma dziwne pomysły i przestraszyli się, że może jest z nim coś nie tak. Kupili mu mieszkanie, ale te trzy żółte kuleczki coraz bardziej ich intrygowały.
Tymczasem Jasio postanowił się ożenić z miss świata. Rodzice byli zachwyceni i chcieli dać im jakiś niezwykły prezent ślubny.
Zapytali więc Jasia:
- Jasiu, co chcesz dostać w prezencie? Może jakiś ładny dom na przedmieściu? A może podróż dookoła świata? A może nowy samochód?
A Jasiu powiedział:
Rodzice pomyśleli, że ich dziecku już nic nie pomoże i kupili mu dom.
Trochę podumali nad tymi kuleczkami, dlaczego Jasiu tak bardzo chce je dostać, ale nic nie wymyślili...
Minęło wiele lat, rodzice zapomnieli o tych kuleczkach, aż nagle stała się straszna rzecz. Jasiu miał wypadek. Trafił do szpitala. Lekarze zdążyli sprowadzić jego rodziców, którzy zapytali Jasia:
- Czy masz jakieś ostatnie życzenie?
A Jasiu powiedział:
- Tak: chciałbym dostać trzy żółte kuleczki.
Wtedy rodzice nie wytrzymali i spytali:
- A po co ci, Jasiu, te trzy żółte kuleczki?
A Jasiu powiedział:
- Te trzy żółte kuleczki chciałem bo...
Turson
tl;dr
O$iek
Co za cholerny troll. Czuję się oszukany ;(
usb2.0
https://www.facebook.com/dodawaniefirmdogooglemaps?fref=ts
znacie goscia ? biggrin.gif
Turson
Dobry agent
!*!
Cytat(usb2.0 @ 2.01.2014, 10:42:13 ) *

Na jego blogasku jest tekst:

Cytat
Zajmuję się fotografią i dużo o niej wiem.
Fotografia to dla mnie źródło utrzymania.
Zajmuję również się tworzeniem profili i stron w google maps, google+ i na facebooku.

Czyli wychodzi na to, że po raz pierwszy w historii to fotograf ma pasję tworzenia stron, a nie odwrotnie.

ps. nic tam nie widać, trzeba się logować, aby przeczytać całość, głupie.
Turson
IceManSpy
Oferta pracy na programistę Androida:
Cytat
Od idealnego kandydata oczekujemy:
- dobrej znajomości JAVA
- dobrej znajomości Android SDK
- znajomości relacyjnych baz danych
- samodzielności i sumienności
- znajomości języka angielskiego
Dodatkowe atuty:
- znajomość Adobe Photoshop lub innego oprogramowania graficznego
- znajomość Objective-C oraz C#
- znajomość Unity
- znajomość php oraz JavaScript
- podstawowa znajomość technologii HTML / CSS / JS
Oferujemy:
- zatrudnienie na pełen etat
- wynagrodzenie i premie adekwatne do poziomu kompetencji i realizowanych zadań

Brakuje mi tutaj tylko umiejętności parzenia kawy i księgowości biggrin.gif
Sory, ale nie mogłęm się powstrzymać, na prawdę...
Damonsson
Skąd wiesz, że nie płacą 50tys netto m-c? wink.gif
ajlowju
Wraca mąż do domu , a tu na balkonie facet w samych gaciach .
- Panie, co pan tu robisz?
- Nie uwierzy pan, ale jestem spadochroniarzem, wiatr mnie zniósł, trochę mnie poharatało i wylądowałem w takim stanie u pana na balkonie.
- To chodź pan na gorącą herbatę i kielicha - zagaja mąż.
- Jak to, nie dziwi to pana?
- Nic już mnie nie zdziwi, po tym jak wczoraj geolog szukał u mnie pod wanną ropy naftowej..
IceManSpy
Cytat(Damonsson @ 2.01.2014, 19:31:53 ) *
Skąd wiesz, że nie płacą 50tys netto m-c? wink.gif

A po co płacić 50k netto 1 osobie, jak można zapłacić po 5k dla 10 osób i mieć ok 10-krotną wydajność? wink.gif
Poza tym duże firmy, które wiedzą czego chcą, nie daja takich ofert smile.gif
Sermin
Mały Jasio przyszedł do mamy i mówi:
- Mamo, słuchaj, widziałem dzisiaj tatusia z ciocia Basią w garażu. Wiesz, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem...
- Wystarczy, Jasiu, ta historia jest na tyle ciekawa, że chciałabym, abyś opowiedział ją również tatusiowi przy kolacji. Ciekawa jestem jego miny, kiedy to usłyszy!
Przy kolacji mama prosi Jasia o opowiedzenie historii.
- No więc, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Basią w garażu, najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem razem zrobili to samo, co ty mamusiu zrobiłaś z wujkiem Karolem, kiedy tatuś był na ćwiczeniach w wojsku...
bim2
Nie rozumiem co złego widzicie w ogłoszeniu? Ale serio pytam, to nie są jakieś z dupy wymagania. Tam jest napisanie że mile widziana jest znajomość Photoshopa, tj czy umiesz otworzyć plik .psd i wyciąć jedna warstwe. Takie trudne? Jak ktoś zna Androida to często Objective-C i w drugą strone. Unity dużo osób dla zabwy się bawi i znowu to jest znajomość a nie dobra znajomość. Doszukujecie się dziwnych rzeczy tam gdzie ich nie ma. Na poważnie dla mnie to ogłoszenie jest normalne tylko słabo zredagowane.
Kshyhoo
Turson
http://www.up.warszawa.pl/oferty/strony/sz...of.php?id=17654
pasuje do tematu jak ulał
freemp3
Albo ktoś ma wyborne poczucie humoru, albo zapomniał dodać jednego zera w kwocie wynagrodzenia wink.gif
Turson
tomxx
Temat: MySQLPHPExport danych do pliku problem z kodowaniem
Cytat
Witam, już mnie nerwy biorą, więc piszę bo coś wbiję w monitor..... wrrrrrr!
Kshyhoo
Takie tam, na czasie.
tomxx
Cytat
Wie ktoś, gdzie na Facebooku jest to umieszczone? Bo chciałbym zobaczyć całą dyskusję. biggrin.gif
Kshyhoo
Już to usunęli, pewnie na prośbę pana Pawła smile.gif
Turson
Cytat(tomxx @ 5.02.2014, 23:16:30 ) *
Wie ktoś, gdzie na Facebooku jest to umieszczone? Bo chciałbym zobaczyć całą dyskusję. biggrin.gif

https://www.facebook.com/dodawaniefirmdogooglemaps
Kshyhoo
tomxx
Cytat(Turson @ 6.02.2014, 00:13:15 ) *
A treść tego postu? Jak brzmi? I z kiedy mniej więcej jest?
Kshyhoo
Służba zdrowia kuleje, może czas wziąć przykład z tej:
www.youtube.com/watch?v=DzSy-7fcUH4
Turson
Cytat(tomxx @ 6.02.2014, 19:48:16 ) *
A treść tego postu? Jak brzmi? I z kiedy mniej więcej jest?

Nie wiem czy jeszcze jest. Ostatnio widziałem z 2 miechy temu

Temat roku!
Temat: PHPMySQLBlad w przesylaniu do bazy danych
nmts
Kshyhoo
--- DZIŚ TŁUSTY CZWARTEK ---

Tłusty czwartek, idzie sobie ulicą bogaty biznesmen i widzi bardzo chudą dziewczynkę w podartej kurtce, zmartwiony podchodzi i pyta:
- Dziewczynko, chcesz na pączka?
- A jak to jest "na pączka"?
Kshyhoo
Najstraszniejsze jest to, że jeżeli wybuchnie kolejna wojna światowa tym razem będziemy walczyć ramię w ramię z Niemcami. A oni jeszcze nigdy nie wygrali.

Cytat(Damonsson @ 6.03.2014, 17:25:35 ) *

A to zauważyłeś w poście:
Kshyhoo
Co mówi informatyk gdy robi siku?

IP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.