Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jeden Wielki OffTopick
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235
mike
~nospor no przecież ktoś głosował na Giertycha i Leppera.
Sami się ludzie oszukali, póścić takich do urn ...., ech....

A poza tym w tym kraju tera możliwe jest wszystko. Ja już zwątpiłem. Więc skoro oni mogą robić co chcą to i ja mogę gadać co mi się tylko podoba. Przynajmniej zanim Liga Pogiętych Rodzin nie nałozy na mnie cenzury. A jej małpie bojówki mnie nie pobiją.
Master Miko
proponuję założyć Ministerstwo do spraw php
nospor zostanie wicepremierem, mikemech może być ministrem, a null wuce ministrem. wszyscy zadowoleni snitch.gif ?
(zarządu nie wypisuję, bo nie znam tongue.gif )
seaquest
Dobre pytanie zadał Fuzja: to gdzie jedziemy?
mike
Padła propozycja Burkina Faso. Perspektywicznie patrząc tam może okazać się lepiej niż tutaj.
spenalzo
Cytat(mike_mech @ 2006-05-06 10:40:14)
Padła propozycja Burkina Faso. Perspektywicznie patrząc tam może okazać się lepiej niż tutaj.

Tam jedzie Ojciec Dyrektor.

A może... Timor Wschodni?
tiraeth
Ja tam wole do anglii lub irlandii, przynajmniej znajdę tam pracę (mam nadzieję)... no nic, czekamy na to co się będzie dalej działo w polskim chlewie (czyt. rządzie)
acztery
Cytat
Winię za to wszystkich tych, którzy głosowali na tych ludzi!
Coście narobili, nie reprezentujecie sobą NIC.

Jak byś się teraz zapytał kto na nich głosował to każdy powie ze nie. a jednak sądaże mówią co innego.

Jak juz kiedyś piałem Polska to wiocha. Nasz rząd komentuje różne " tragiczne " sytuacje w innych krajach np ( Ukraina, Białoruś itp ) a u nas jest podobie ...
NuLL
Z tym Timorem to niezly pomysl - wyglada na to ze na ladna pogode mozna liczyc biggrin.gif

Na dluzsza mete wole cos na Pacyfiku tam sa tsunami ktore sa rzadsze niz monsuny laugh.gif
seaquest
azctery: Faktem jest, że wyniki wyborów mówią, że spora część społeczeństwa była za PiS, ale to nie znaczy, że połowa np. osób z php.pl głosowała na nich. Sondaże uśredniają wszystkie wyniki.
Wykrywacz
No i wszystko popsuliście, miał być offtop tongue.gif a nie komentarze polityczne:P.

A ja tam jestem spokojny. Do granicy mam 100km jak co zdąże uciec (najwyżej będe walił przez góry).
Master Miko
Jeżeli już uciekać... to Nowa Zelandia... nic nie piszą o niej w gazetach!!! To jest dobry znak biggrin.gif
No i nie rosną tam lepery smile.gif
NuLL
Offtop - nie trzymamy sie zadnego tematu - i to tu chodzi smile.gif
trucksweb
jak widze, wszedzie tocza sie dyskusje na temat ostatnich wydarzen w rzadzie sad.gif
Nie rozumiem ludzi, ktorzy glosowali na PiS co ich sklonilo ?bo mnie zupelnie nic !dlatego glosowalem na PO. Cos mi sie wydaje, ze to media w duzej mierze mialy tu udzial- co chwile badania- i tu cos dziwnego- tyle instytutow badawczych, tyle kampani, badan a do mnie nikt nie zadzwonil ,nikt na miescie nie spytal (wawa) nie przyslal ankiety. Uslyszalem od kogos, ze badano co 3 polaka blink.gif jakim cudem ? u mnie rodzina ma 4 osoby to logicznie patrzac ktos powinien wziasc udzial w ankiecie ?
Za to co 2 tyg. dzwonia do mnie z jakimis je....mi konkurskami, ze wygralem 300.000 i mam tylko kupic jakis telewizor za 5.000 zl. - to jest chore dry.gif

W KRRiT zasiada chyba wiekszosc z PiSu- ciekawe jak do tego doszlo worriedsmiley.gif

Co do emigracji- proponuje australie. Nowa zelandia- dobra bo daleko, ale mala. Jak tak, kazdy uzytkownik chocby tego forum wyjechal- szybko by sie zapelnila tongue.gif

//

Jakm cudem Giertych jest wiceministrem edykacji questionmark.gif ludzie ratujci mnie bo zglupieje do reszty ohmy.gif
- choc lepszy on niz p. BEGEROWA laugh.gif
spenalzo
Begerowa ze swoimi kurwikami zostanie Ministrem Spraw Zagranicznych.

Edit: o , ciekawostka...
http://wiadomosci.onet.pl/1317622,11,item.html
Jeżeli 23% polakow jest zadowolonych z przestepcy i oszołoma w rządzie, to ja sram na takie społeczeństwo. dry.gif

Edit2: ciekawosta #2
http://wiadomosci.onet.pl/1313925,11,item.html

http://wiadomosci.onet.pl/1317627,11,1,0,120,686,item.html - tak na marginesie to jej zdjecie powinno być w pierwzej kolejności ocenzurowane. Jej fotka może wywolac trwaly uraz u dzieci.
seaquest
Cytat(spenalzo)

Cholera, a chciałem uczcić ten dzień jakimś piwem. Co się dzieje w tym kraju?

A tak na Off, co myślicie o wyjeździe do wujka sama na zachód?
NuLL
Napisalem pare postow wczesniej co sadze o wyjezdzie tongue.gif
ikioloak
Taa ja tez jestem nad Nowa Zelandia. Juz po wyborach zaczalem sie zastanawaic nad tym krajem smile.gif nie teraz ale po studiach - czemu nie. Przynajmniej angielski jest jednym z urzedowych jezykow.

Jak juz mowimy o PiSie - nie wiem czy widzieliscie:
http://wiadomosci.onet.pl/24501,film.rd?ur...,,,7,temat.html
masakra
trucksweb
co do cenzurowania. to powiedzcie mi co jeszcze nie zostalo ocenzurowane blink.gif
szykuje nam sie druga rosja,ukraina,bialorus czy korea winksmiley.jpg - IV RP

Cytat
Jak juz mowimy o PiSie - nie wiem czy widzieliscie:
http://wiadomosci.onet.pl/24501,film.rd?ur...,,,7,temat.html
masakra

-i oni sa u wladzy. GRATULUJE OGWAGI czy GLUPOTY GLOSUJACYM
spenalzo
Kurcze, nie ładuje mi sie ten filmik sad.gif
kwiateusz
a ja mam strasnzie cicho : Pale dla wszytskich z problemami z filmikiem wykumalem ze chodzi o to ze udziela wywaidu o jakiejs rekonstrukcji i po wywiadzie jakeigos typa pyta sie co to jest ta rekonstrukcja i kiedy nastapi ... biggrin.gif

szkoda ze ja nie moge glosowac... te klony od poczatku mi sie nie podobaly... taka ansza polska rzeczywistosc chyba wolalem jak sld kradl ...
seaquest
spenalzo: obejrzyj sobie go na IE smile.gif

Ej, a co wy na to: Koalicja IE - PiS winksmiley.jpg Fajnie by było. Rząd by głosił, że to jedyna słuszna przeglądarka, a IE cenzurowałoby Internet tak, że teksty typu:
Cytat
Giertych to ....
(nie podaję treści, bo podobno można za to do więzienia iść)
na
Cytat
Roman Giertych, to najlepszy minister edukacji i wiele uczynił już dla naszej polskiej, zagubionej młodzieży. Oświecił ją i dzięki temu słuchają oni Radia Maryja, a także uczestniczą w wiecach przeciwko pedałom w ramach działalności w Młodzieży Wszechpolskiej.
mike
Cytat(seaquest @ 2006-05-06 11:57:02)
(...) spora część społeczeństwa była za PiS, (...)

~seaquest to teraz sobie sięgnij grzecznie po zeszycik z matematyki i policz jaka jest różnica pomiędzy sporą częścią społeczeństwa a sporą częścią głosujących i nie pisz głupot.
spenalzo
Ja sie przyznam bez bicia, że nie moge na PiS narzekać bo... nie głosowalem sad.gif Za to na kaczory moge sobie ponarzekać do woli tongue.gif
NuLL
@spenalzo - przez takich leni jak ty jest PiS tongue.gif winksmiley.jpg
mike
~spenalzo nis skorzystałeś z prawa do głosu więc teraz się ... nie wyrywaj by z tego prawa korzystać i mówić że coś Ci się nie podoba.
Chociaż w końcu masz prawo prawda, Ty głosowałeś na NIC a jest coś. To zdecydowanie nie jest po Twojej mysli tongue.gif
Jojo
Tak sobie przeglądam ten topic od pewnego czasu i to co tu się dzieje potwierdza tezę, którą głoszę od dawna:
Każda rozmowa prowadzona przez Polaków prędzej czy później zejdzie na politykę. winksmiley.jpg
mike
~Jojo gadasz głupoty. Ile się znamy? Ile piwa żeśmy wyżłopali? Ile przegadali?
I nigdy o polityce tongue.gif
Jojo
Zaznaczyłem przecież "prędzej lub później". Widać nigdy na tyle długo nie piliśmy albo mamy większą tolerancję na... politykę tongue.gif
Fuzja
a mieszkan jak nie bylo tak nie ma
reform jak nie bylo tak nie ma
jest lepiej? gówno prawda, chyba tylko kaczynskim
strife
Ale niektóre ostre komentarze tongue.gif Ja powiem od siebie Tyle, że cieszę się, że mieszkam tutaj w Polsce może nie jest to kraj moich marzeń, ale mam szansę poznać inny świat, wykształcić się, żyć szczęśliwie etc. A co by było gdybym mieszkał np. w Indiach? też miałbym szansę się wykształcić, wyjechać ? - ja jakoś nie sądzę i cieszę się z tego co jest, nie miałem możliwości głosowania, ale jeżeli miałbym to napewno bym zagłosował.

Poza tym "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ?

Pozdrawiam winksmiley.jpg
hwao
Zrobcie ankiete na php.pl na jaka partie glosowales biggrin.gif
Ja ktos wybierze pis to dajcie jego adres ip i bedzie mu sie DoS'a ladowac haha.gif
tiraeth
hwao, popieram winksmiley.jpg a może od razu Geolokalizacja i z kijami do niego ? smile.gif
Master Miko
jest jak jest.... a Nowa Zelandia jest ładna tongue.gif
góry nad morzem, fajny klimat, mało ludzi tam jeździ... biggrin.gif

A co do geolokalizacji...
to już lepiej użyć do tego mapy googla i umieszczać na niej pineski (ten gościu głosował na PIS) - żeby każdy wiedział tongue.gif

Ale tak naprawdę nie rozumiem czemu wy się tak smucicie! Mamy przecież tylu wicepremierów i czołowe postacie polskiej polityki: Leppera, Giertycha, Marka, Jurka, Kaczki - full wypas

@Tiraeth - w podpisie masz błąd - zamist pw - powinno być piwo
tiraeth
Master Miko, w podpisie nie ma błędu winksmiley.jpg Poprostu denerwują mnie pw typu "a pomożesz mi" - nie kur..czaki, nie pomogę!
mike
Hehehe, w sumie dobry pomysł.

Właśnie sam też sobie wstawiłem smile.gif
ActivePlayer
napisz jeszcze o gg i mailach...

zna ktos jakis pomysl na poprawe humoru//samopoczucia? od jakiegos czasu regularnie sie denerwuje, ale czuje ze to od srodka i potem nic nie potrafi mnie doprowadzic do stanu uzywalnosci... ?
mike
~ActivePlayer masz dziewczynę, jesli nie to znajdź sobie.

(To nie jest propozycja z mojej strony laugh.gif - to dla tych, których zmylił mój avatar)
Speedy
Cytat(mike_mech @ 2006-05-06 17:59:09)
~ActivePlayer masz dziewczynę, jesli nie to znajdź sobie.

(To nie jest propozycja z mojej strony laugh.gif - to dla tych, których zmylił mój avatar)

Intryguje mnie dlaczego masz taki avatar... snitch.gif
ActivePlayer
mam...

edit
e to mi juz nic nie pomoze smile.gif
Master Miko
Też sobie zmieniłem sygnaturkę biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ostatnio bardzo polubiłem mike_mecha z powodu jego avatara snitch.gif snitch.gif snitch.gif

Czemu tak mało dziewczyn interesuje się php... ehhhh sad.gif
nospor
@Master Miko twoja syngaturka rulez laugh.gif
GrayHat
etam gadacie winksmiley.jpg moj avatar i sygnaturka rulez ;D
LBO
Cytat(GrayHat @ 2006-05-06 21:41:04)
etam gadacie winksmiley.jpg moj avatar i sygnaturka rulez ;D

Cudze chwalicie, a mego nie znacie.

Uważajcie lepiej - obserwuje Was laugh.gif

edit:
Jak to jest, że wszyscy zwykli userzy wypowiadający się na tym wątku, mają 10% warny? Czy to przypadek?
strife
Cytat(LBO @ 2006-05-06 21:48:25)
edit:
Jak to jest, że wszyscy zwykli userzy wypowiadający się na tym wątku, mają 10% warny? Czy to przypadek?

Bo w tym wątku piszą tylko Ci co byli bądź będą notowani, więc wiesz taka czarna lista laugh.gif
Cudi
Nic nie dzieje się przez przypadek winksmiley.jpg Zgłaszać się do dev to Wam warny zdejmą winksmiley.jpg

edit:
@seaquest, @nospor: don't even try to touch me! tongue.gif
GrayHat
no wlasnie moze ktos mi zdejmie ten przeterminowany warn :| plizzzz winksmiley.jpg
Vertical
A ja wolę banany
LBO
Cytat(GrayHat @ 2006-05-06 22:01:59)
no wlasnie moze ktos mi zdejmie ten przeterminowany warn :| plizzzz winksmiley.jpg

Czy nakłanianie do takich czynów (na widoku innych, bardziej zwykłych userów) nie jest karane warnami? smile.gif
nospor
@GrayHat zarobiles warna za zalatwianie spraw na forum, ktore powinienes byl zalatwiac na PW. I znowu to robisz.... ja ci moge dolozyc a nie zdjąc smile.gif
done
jak ktos ma przedawnione warny, to pisac PW do moderatorów, a nie czekacie az sie same zdejmą. zasluzyliscie na warna, zasluzcie by zdjąć winksmiley.jpg

@LBO a ty to juz lepiej w tej sprawie sie nie odzywaj. podpadles mi na calej linii i dobrze wiesz za co... tongue.gif
strife
He he, a pamiętam jeszcze czasy w których to nospor miał warny cool.gif Dobra idę na jakiś *film co mi tam... do zobaczenia za kilka godzin ...

*musze odreogować fakt, że zamiast iść na libac... yy.. imprezę z kolegami to siedzę w chacie sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.