Cytat(Spawnm @ 25.03.2013, 18:46:33 )

Plus zaczyna robić sobie jaja z ludzi... po 2 identyczne smsy dziennie z propozycjami doładowania za X zł aby dostać bonusowe min/zł, wysłałem maila z pytaniem jak wyłączyć reklamy do bok@plus.pl, w odpowiedzi dostałem info:
"Utworzono konto dla użytkownika z następującym identyfikatorem użytkownika i hasłem:
E-mail: mój mail..."
Fajnie że byłem zainteresowany rejestracją w ich serwisie.
Ciesz się że nie mieli do Ciebie pretensji... Kiedyś Pani z infolinii banku prawie że na mnie nakrzyczała, po tym jak zapytałem po jaką cholerę mają takie głupie automatyczne komunikaty, które trzeba wybierać tonowo, a które nic nie wnoszą... Stwierdziła ze wściekłością, cytuję:
Cytat
każdy wie, że aby pominąć komunikaty głosowe, trzeba wybrać "#*1"
Po czym się rozłączyła.
Od jakiegoś czasu, zaobserwowałem ponowny trend w udowadnianiu jakim, to nie jest się pro koderem / programistą. Od czasu do czasu zamieszczam ogłoszenia w poszukiwaniu podwykonawcy, dostaję w zamian kilkanaście CV, niby normalna rzecz, ale...
W tych CV, są właśnie wyżej wspomniane śmieszności od "programistów HTML,CSS" po "brałem udział w autorskich, rozbudowanych systemach informatycznych", czasami jakieś linki do marnych serwisów, które rzekomo mają to udowodnić, jakim to kandydat jest specjalistą.
Na to wszytko można by przymknąć oko, ale jest rzecz która bawi mnie w nich najbardziej. Adres email, podany jako kontaktowy. W większości jest to skrzynka na onecie/o2/gmail. Czy Ci ludzie są na serio tacy naiwni, że ktoś kto szuka osoby znającej się na rzeczy, odpisze na taki email?
Ludzie, ogarnijcie się i zadbajcie o swój (nawet internetowy) wizerunek.