Cytat(bim2 @ 28.05.2011, 01:58:46 )

Tak, bo mało kto próbuje reklamować produkt jeśli jest taka możliwość...
Bim2... Ty tak na poważnie, czy po prostu idziesz w zaparte? Powiedzmy sobie wprost: uparcie kłamałeś - bo tak się nazywa Twoja "inna wersja wydarzeń". Reklamować produkt? Na jakiej podstawie... aha na podstawie "innej wersji wydarzeń".
Cytat(bim2 @ 28.05.2011, 01:58:46 )

Z taksówki nie wyskakuje, bo to niebezpieczne. Autobusem jeżdzę rzadko ale bilety kasuje, ale jeśli miałbym możliwość odwołania się za 500 biletów po 1,5zł to bym spróbował. Przecież oni z uczciwym sumieniem mogli mi odmówić, ja nic nie wymuszałem. Przedstawiłem tylko inną wersję wydarzeń...
Z taksówki nie wyskakujesz, bo to niebezpieczne? Rozumiem, że oszukujesz tylko tam gdzie "nie ma ryzyka"? Odmówić? Muszą przyjąć, przecież np. gwarancji udziela producent. Nie wymuszałeś? Pozwolisz, że zacytuję z Twojego wcześniejszego posta: "Mediamarkt nie chciał tego przyjąść, ale się uparłem że to przy produkcji".
Bim2, wiem że teraz uważasz się za sprytnego, bo udało Ci się "zaoszczędzić" 800zł. Wiedz tylko, że ktoś te 800zł zapłacił za Ciebie. Możliwe, że kiedyś w życiu trafisz na podobnego "spryciarza" - czego Ci nie życzę. Może doświadczenie na własnej skórze, zweryfikuje Twoje poglądy.
@mat-bi
Nie znamy kompletnie Twojej sytuacji. Być może w ciągu ostatnich lat nie wykazałeś się zanadto odpowiedzialnością. Serio uważasz, że dwoje ludzi, którzy Cię niewątpliwie bardzo kochają, chcą Ci zrobić na złość? Nie wydaje mi się

.