Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jeden Wielki OffTopick
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235
hwao
A jak byś jej nie przedłużył i po 1 dniu zgłosił się jako nowy klient?snitch.gif
thek
To dodatkowo płaciłby aktywację smile.gif Sam mam łacze z tej firmy i już kombinowałem jak by tutaj dorwać się do lepszych promocji. Problem w tym, że ta firma działa jak każdy moloch: "Dorwać na promocję nowych, a starzy niech za te promocje płacą i ani myślą kombinować bo polecimy z karami regulaminowymi".
batman
Cytat(thek @ 23.05.2011, 14:53:54 ) *
To dodatkowo płaciłby aktywację smile.gif Sam mam łacze z tej firmy i już kombinowałem jak by tutaj dorwać się do lepszych promocji. Problem w tym, że ta firma działa jak każdy moloch: "Dorwać na promocję nowych, a starzy niech za te promocje płacą i ani myślą kombinować bo polecimy z karami regulaminowymi".

So true smile.gif
everth
To chyba nikt tu jeszcze nie miał do czynienia z "Bezpiecznym Internetem" Netii. To dopiero jest naciąganie klienta.
Pawel_W
przypomina mi się anegdota, kiedy przedstawiciel netii przyszedł do dziadków i kazał im podpisać umowę zmiany operatora, ponieważ nastąpiło połączenie netii i tpsa w jedną wielką firmę... nie ma to jak robić wodę z mózgu starszym brzydal.gif

z ciekawości zapytam, czy to normalne, że temp. procesora wynosi 105 stopni? strasznie mi się laptop nagrzewa, podobno to wada fabryczna :/
thek
To nie jest normalne... od 65-70 stopni już uważa się, że procek zaczyna przygrzewać. Jeśli masz 105, to znaczy, że szalejesz chłopie i jajka sobie smażysz (własne, kładąc laptop na nogach) biggrin.gif
kwiateusz
Dlatego ja mam 2 kable w domu, jak mi Multimedia nie odpowiada przy przedłużaniu umowy to lecimy do Vectry smile.gif średnio co 18 miesięcy zmieniam operatora biggrin.gif aktualnie MM daje rade zwłaszcza z tym gratisowym netem mobilnym
Daiquiri
Cytat(Pawel_W @ 24.05.2011, 23:07:41 ) *
z ciekawości zapytam, czy to normalne, że temp. procesora wynosi 105 stopni? strasznie mi się laptop nagrzewa, podobno to wada fabryczna :/
Jeżeli ma wbudowaną funkcję podgrzewania obiadu to tak smile.gif.
Pawel_W
właśnie się zastanawiam, czy nie oddać go do serwisu na jakieś czyszczenie lub nałożenie pasty termoodprowadzającej, netbook ma dopiero pół roku a do 70 stopni dobija w 1-2 minuty po włączeniu :/
ixpack
Coś mi nie gra z avatarkami niektórych modów... Mają poczucie humoru.

Opowiem wam historię orange:
Wyjechałem za granicę... Bla bla bla. Dziewczyna miała założyć net z tp... W salonie rozmawiałem z pedrylem, który miał to załatwić, wciskał mobilny net orange... Twardo mówiłem Nie, 3 lata za pare kilo transferu, gdzie nie można pobierać normalnie plików? Ok zrozumiał... Wyjechałem. Dziewczyna czekała na kuriera, który miał przywieźć wszystko co potrzeba do instalacji tp... Ten pedryl zadzwonił do niej z informacją, że modem czeka na nią w salonie - dziewczę zgłupiało i poszło po modem orange, podpisała umowę... Następnego dnia był kurier - dzięki Bogu nie podpisała już umowy z tp. Rezultat? Moje zdziwienie, że to nie tp, płacz - że namieszała wink.gif, moje nerwy i 3 lata nieużytecznego netu. Nigdy więcej nie dam załatwić czegoś komuś, kto się nie zna... Nigdy więcej kontraktów z orange (robili problemy przy rozwiązywaniu umowy).
Spawnm
Co ci nie gra z avatarami modów? U mnie wszystko jest ok.
Daiquiri
U mnie też wszystko ok w tej kwestii.
kamil4u
Przez pierwszą chwilę myślałem, że ~thek ma rozdwojenie jaźni smile.gif
everth
Trzeba przyznać że jeśli Daiquiri wygląda tak jak na avatarze to jej wcześniejsze twierdzenia na temat facetów jawią się w innym świetle biggrin.gif
Pawel_W
o ile dobrze widzę, to Daiquiri ma avek Theka, Thek Spawna, a Spawn Webdice tongue.gif
wookieb
Cytat(Pawel_W @ 25.05.2011, 21:19:46 ) *
o ile dobrze widzę, to Daiquiri ma avek Theka, Thek Spawna, a Spawn Webdice tongue.gif

Faktycznie koniec świata...
Spawnm
U mnie nic takiego nie występuje, może f5? smile.gif
ixpack
W takim razie Daiquiri ma fajną bródkę wink.gif
wookieb
Cytat(ixpack @ 25.05.2011, 21:36:28 ) *
W takim razie Daiquiri ma fajną bródkę wink.gif

Wypraszam! Widziałem Daiquiri i brody nie ma. W dodatku jest niesamowicie śliczna!
<ślinka>
ixpack
Cytat(wookieb @ 25.05.2011, 20:38:18 ) *
Wypraszam! Widziałem Daiquiri i brody nie ma. W dodatku jest niesamowicie śliczna!
<ślinka>

W takim razie podpadłem i długo na tym forum nie pożyję brzydal.gif
everth
@wookieb
Wazeliniarz.

Jak teraz przeglądam dyskusje wstecz z tymi avatarami to jest jedna wielka kupa śmiechu. Uświadomicie prosty lud co to za okazja? Czy znów trzeba będzie snuć teorie spiskowe wink.gif
bim2
Cytat
Uświadomicie prosty lud co to za okazja?

I ten nieprosty też proszę, bo chciałbym wiedzieć. wink.gif
blooregard
Cytat(wookieb @ 25.05.2011, 21:38:18 ) *
<ślinka>

To ja też chcę exclamation.gif! biggrin.gif

Znaczy się zobaczyć Daiquiri wink.gif wink.gif
thek
Ja nie widziałem, nie spieszę się do tego, aczkolwiek można powiedzieć, że sumarycznie możliwe iż spędziłem do tej pory z nią najwięcej czasu.... wirtualnie. W każdym razie chyba dłużej niż z wszystkimi pozostałymi modami razem wziętymi, pomnożonymi przez liczbę dwucyfrową biggrin.gif

Pawel_W... Żeby tylko my trzech... Ale więcej modów w tym sobie wzięło udział. Nawet zarząd. Ty lepiejszukaj dla przykładu kto "podiwanił" avatar Daiquiri wink.gif
Daiquiri
thek, bo się zarumienię biggrin.gif.
wookieb
Cytat(blooregard @ 25.05.2011, 23:03:21 ) *
Znaczy się zobaczyć Daiquiri wink.gif wink.gif

Żeby tylko! Licz na to aby usłyszeć jej głos. Jest tak seksowny i kobiecy, że Cię w uszach wymaca niczym tajski masażysta.
Krysia Czubówna już szykuje jej stołek dla kolejnych edycji programów przyrodniczych.
blooregard
Cytat(wookieb @ 25.05.2011, 23:14:33 ) *
Żeby tylko! Licz na to aby usłyszeć jej głos. Jest tak seksowny i kobiecy, że Cię w uszach wymaca niczym tajski masażysta.
Krysia Czubówna już szykuje jej stołek dla kolejnych edycji programów przyrodniczych.

No to żeś teraz narobił tongue.gif

Nie będę mógł spać po nocach teraz myśląc o głosie Daiquiri (o tym, jak wygląda, nawet nie śmię myśleć biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )

Ale jedno Wam powiem - odkąd jestem na forum, nick "Daiquiri" zawsze, ale to zawsze kojarzył mi się z jakąś niesamowicie piękną, zmysłową i inteligentną do bólu kobietą.

I oto, po czterech latach, okazuje się, że kurna miałem rację biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pawel_W
Cytat(wookieb @ 25.05.2011, 23:14:33 ) *

może jeszcze będzie czytać przystanki na nowej linii warszawskiego metra? biggrin.gif
wookieb
Cytat(Pawel_W @ 25.05.2011, 23:21:23 ) *
może jeszcze będzie czytać przystanki na nowej linii warszawskiego metra? biggrin.gif

Jeszcze czego... masowa podnieta. Przejście przez tłum wyglądałoby jak bieg przez płotki. W najgorszym przypadku panowie szorowaliby ściany ekhem... tunelu gdyby stali obróceni w stronę drzwi. Zapomnij.
itsme
ale o co ta afera ?
scanner
Chłopaki wyglądają jak Ci z tego dowcipu:
Cytat
Do biura zleceń TP S A dzwoni facet.
- Chciałem wysłać telegram, dyktuję: " jestem młodą blondynką, mam wspaniałą figurę, duże piersi i właśnie wychodzę z wanny, bardzo chciałabym żebyś był tutaj i mnie pieścił".
- Zapisałam - odpowiada panienka - powtarzam tekst :" jestem młodą blondynką, mam wspaniałą figurę, duże piersi i właśnie wychodzę z wanny, bardzo chciałabym żebyś był tutaj i mnie pieścił ".Do kogo ma być zaadresowany?
- ...ojjjjjjjj ...W zasadzie już nie musi pani wysyłać tego telegramu.
ixpack
A kto wziął tego avka "a la jezuska" itsme?
Spawnm
Pawel_W
wracając do mojego spalonego laptopa, co byście doradzali? przez prawie pół roku mam jeszcze gwarancję, ale z tego co czytałem na necie serwis gwarancyjny hp robi sobie raczej jaja z klientów zamiast naprawiać komputery smile.gif

chociażby to:
http://technologie.gazeta.pl/technologie/1...z_drukarke.html
lub to:
http://forum.laptopy.info.pl/f18/serwis-hp...warancja-29570/
bim2
Po 2 dniach używania HPka, strzaskał mi ojciec ekran cały. Matryca się "wylała". Mediamarkt nie chciał tego przyjąść, ale się uparłem że to przy produkcji i żeby wysłali na ekspertyzę do hp. Odpowiedź była taka, że moge dostać tego samego lub innego w tej samej cenie. snitch.gif
wiewiorek
bim2 buahahah - cwaniak z Ciebie specool.gif
Daiquiri
Cytat(wiewiorek @ 27.05.2011, 07:04:06 ) *
bim2 buahahah - cwaniak z Ciebie specool.gif
Faktycznie "cwaniak"
bim2
Może i nieuczciwe zachowanie, ale skoro się udało zaoszczędzić 800zł za wymianę matrycy to mi to nie przeszkadza.
phpion
Cytat(bim2 @ 27.05.2011, 09:30:25 ) *
Może i nieuczciwe zachowanie, ale skoro się udało zaoszczędzić 800zł za wymianę matrycy to mi to nie przeszkadza.

Autobusem też jeździsz na gapę? Jadąc taxówką nagle wyskakujesz z niej bez płacenia? W piekarni łapiesz chleb pod pachę i uciekasz? W te sposoby też możesz zaoszczędzić.
Daiquiri
Cytat(bim2 @ 27.05.2011, 09:30:25 ) *
Jak dla mnie nie jest to powód do dumy. Świetnie, że Ci to "nie przeszkadza".
mat-bi
Kurde, mam problem, może ktoś podratuje mnie pomysłem wink.gif

Chcę z kolegami w środę jechac na koncert do Warszawy (Korn jest smile.gif), ale starsi powiedzieli, zę mnie samego nie puszczą (zn. z kolegami też). Jak ich jednak przekonać? Nie chcę siedzieć w domu w tym dniu, chciałbym w końcu gdzieś wyjść, ale moi starsi tego nei rozumieją, uważają, że jestem "za młody". Ktoś ma pomysł, co z tym fantem zrobić?
melkorm
Zrób jak mój znajomy, powiedział że idzie na dwór , a pojechał na 3 dni na drugi koniec polski na event =D

A tak na serio to ciężko będzie Tobie przekonać rodziców, to zależy skąd jedziesz i ile masz lat wink.gif
mat-bi
Mój kumpel zamierza "isć do szkoły" i wrócić przed 24 godzinami, żeby nie można było zgłosić zaginięcia wink.gif

Mam 16 lat i pochodzę z okolic Białegostoku. :/ Wkurza mnie to już kompletnie, inni mają więcej luzu, ja siedzę w domu, nigdzie nie pojadę. Najlepsza jest moja mama - "a inni mają mniej". Nasłuchała się matek i myśli, zę ja mam tak spoko. Moi kumple bez problemu jada, ja jak zwykle nie mogę. To jest chore już.
askone
Cytat(mat-bi @ 27.05.2011, 14:40:12 ) *
Mój kumpel zamierza "isć do szkoły" i wrócić przed 24 godzinami, żeby nie można było zgłosić zaginięcia wink.gif

Mam 16 lat i pochodzę z okolic Białegostoku. :/ Wkurza mnie to już kompletnie, inni mają więcej luzu, ja siedzę w domu, nigdzie nie pojadę. Najlepsza jest moja mama - "a inni mają mniej". Nasłuchała się matek i myśli, zę ja mam tak spoko. Moi kumple bez problemu jada, ja jak zwykle nie mogę. To jest chore już.

Pożyjesz i pewnie zmienisz swoje podejście kiedy to Twoje dziecko będzie gdzieś chciało samo pojechać mając mniej-więcej tyle lat co Ty teraz... smile.gif
darko
Słuchaj się Mamy cool.gif
mat-bi
Dzięki za bardzo pomocne wskazówki wink.gif
thek
To trzeba było przez kilka lat "zmiękczać" rodziców. Miałbyś luzy straszne teraz. Nie bądź tylko mną. Pierwsze wyjście z chaty takie, że mnie połowa rodziny (wujki, ciotki, rodzice) w całej okolicy szukała, zaliczyłem w wieku mniej niż 2 lat wink.gif Gdyby nie koórka to by nieraz nie wiedzieli gdzie jestem i kiedy dotrę do chaty. Do dziś pamiętają moje sławne słowa "Będę, kiedy wrócę" wink.gif Przy czym to "kiedy" potrafiło się zdarzyć po kilku dniach. Jedynie po zazwyczaj 2 dniach im dawałem znać że żyję, mam się dobrze i policji nie trzeba wzywać. Dla nich tekst: "Wychodzę, jadę do Wrocławia, wrócę... chyba pojutrze" był czymś normalnym. Tak samo jak ich dzwonienie do mnie i spokojna rozmowa w stylu:
(Piątek/Sobota)
- Masz zamiar dziś wrócić do domu czy jak zwykle jutro?
- A nie wiem... Zależy jak się impreza rozwinie, choć jak na razie nie zapowiada sie koniec.
- OK. Tylko uważaj na wątrobę...
--------
Niedziela/Poniedziałek
- O... Wróciłeś. Idź się kładź bo jutro do pracy idę i chcę spać.

Pamiętaj... To są już przeginki trochę, ale jeśli przyzwyczaisz rodziców do tego, że mogą Ci zaufać, to nawet takie numery przechodzą.
bim2
Cytat(Daiquiri @ 27.05.2011, 11:00:50 ) *
Jak dla mnie nie jest to powód do dumy. Świetnie, że Ci to "nie przeszkadza".

Tak, bo mało kto próbuje reklamować produkt jeśli jest taka możliwość... Nie jestem dumny, ale nie widzę wielkiego zła w tym.
Z taksówki nie wyskakuje, bo to niebezpieczne. Autobusem jeżdzę rzadko ale bilety kasuje, ale jeśli miałbym możliwość odwołania się za 500 biletów po 1,5zł to bym spróbował. Przecież oni z uczciwym sumieniem mogli mi odmówić, ja nic nie wymuszałem. Przedstawiłem tylko inną wersję wydarzeń...
--

Mat-bi, to już bilans, czy bardziej opłaci Ci się zostać (brak przyszłej kary, czyste sumienie itd., nudy) czy lepiej pojechać (fajna zabawa, miło spędzony czas z kolegami, konsekwencje).
Daiquiri
Cytat(bim2 @ 28.05.2011, 01:58:46 ) *
Tak, bo mało kto próbuje reklamować produkt jeśli jest taka możliwość...
Bim2... Ty tak na poważnie, czy po prostu idziesz w zaparte? Powiedzmy sobie wprost: uparcie kłamałeś - bo tak się nazywa Twoja "inna wersja wydarzeń". Reklamować produkt? Na jakiej podstawie... aha na podstawie "innej wersji wydarzeń".

Cytat(bim2 @ 28.05.2011, 01:58:46 ) *
Z taksówki nie wyskakuje, bo to niebezpieczne. Autobusem jeżdzę rzadko ale bilety kasuje, ale jeśli miałbym możliwość odwołania się za 500 biletów po 1,5zł to bym spróbował. Przecież oni z uczciwym sumieniem mogli mi odmówić, ja nic nie wymuszałem. Przedstawiłem tylko inną wersję wydarzeń...
Z taksówki nie wyskakujesz, bo to niebezpieczne? Rozumiem, że oszukujesz tylko tam gdzie "nie ma ryzyka"? Odmówić? Muszą przyjąć, przecież np. gwarancji udziela producent. Nie wymuszałeś? Pozwolisz, że zacytuję z Twojego wcześniejszego posta: "Mediamarkt nie chciał tego przyjąść, ale się uparłem że to przy produkcji".

Bim2, wiem że teraz uważasz się za sprytnego, bo udało Ci się "zaoszczędzić" 800zł. Wiedz tylko, że ktoś te 800zł zapłacił za Ciebie. Możliwe, że kiedyś w życiu trafisz na podobnego "spryciarza" - czego Ci nie życzę. Może doświadczenie na własnej skórze, zweryfikuje Twoje poglądy.

@mat-bi
Nie znamy kompletnie Twojej sytuacji. Być może w ciągu ostatnich lat nie wykazałeś się zanadto odpowiedzialnością. Serio uważasz, że dwoje ludzi, którzy Cię niewątpliwie bardzo kochają, chcą Ci zrobić na złość? Nie wydaje mi się smile.gif.
erix
Cytat
Po 2 dniach używania HPka, strzaskał mi ojciec ekran cały. Matryca się "wylała"

Cytat

Dla mnie to jest czyste sk...stwo. No sory, naciągnąłeś firmę na coś, czego nie zrobiła. Nazywam rzeczy po imieniu - to JEST sk#*$&stwo.

Cytat
Możliwe, że kiedyś w życiu trafisz na podobnego "spryciarza" - czego Ci nie życzę. Może doświadczenie na własnej skórze, zweryfikuje Twoje poglądy.

Wystarczy, że ktoś nie zapłaci za jego pracę albo będzie robił z tym problemy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.