~sztosz, czyli duży backspace.

Cytat
jak jednej literka nie sięgnę palcem tym między środkowym a małym bez konieczności znacznego skrętu nadgarstka
Co Ty opowiadasz...?

Albo mam inną rękę (?), albo przy małym backspace nie mam problemu z trafieniem serdecznym palcem...
Cytat
Tak samo wolę mieć w laptopie jako skrajny lewy dolny klawisz Fn a nie Ctrl ponieważ łatwiej się dostać do małym palcem lewej ręki do przedostatniego klawisza niż ostatniego, wystarczy popatrzeć w jakim kierunku zgina się ten palec kiedy mamy dłoń na klawiaturze.
To masz jakoś wyjątkowo "wyrafinowane" upodobania, bo gdzie nie jest jakieś grono laptopowców, to opracowują moddy zamieniające Fn<->CTRL.
Cytat
ponieważ łatwiej się dostać do małym palcem lewej ręki do przedostatniego klawisza niż ostatniego
Que?

Cytat
Mając wysokie klawisze o dużym skoku czuję się jakbym pisał na maszynie do pisanie a nie klawiaturze komputera.
Zdecydowanie wysokie. Przy dużym tempie pisania łatwiej odbijać ciężar ręki palcami od klawiszy (boczna powierzchnia). Przynajmniej mi. [;
A twardość, to już w sumie nie ma takiego znaczenia. Nie znoszę klawiatur laptopowych...