Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jeden Wielki OffTopick
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235
nospor
I już wiemy co zrobić by thek pisał krótko - wprawić go w doła winksmiley.jpg
_Martin_
thek zgadzam się z jednym czym mnie poruszyłeś smile.gif
Mianowicie "jedynie tak do 10-12 roku życia, potem to już gatunek wymarły." Dlaczego polskie dziewczyny to "Kur*"
Oczywiście nie każde, Czytałem kiedy artykuł i wyszło że polska jest na czołowym miejscu w średniej wieku kiedy uprawiają sex, tzn chodzi mi o dziewczyny smile.gif
Normalnie brawo smile.gif A Moze tak czołówka w WC 2012 smile.gif
mike
Cytat(_Martin_ @ 22.12.2009, 08:58:20 ) *
(...) wyszło że polska jest na czołowym miejscu w średniej wieku kiedy uprawiają sex, tzn chodzi mi o dziewczyny smile.gif
A jakie było sortowanie w tym rankingu?
Bo informacja, którą podałeś jest gówno warta bez tego szczegółu tongue.gif
vokiel
@_Martin_ Średnia wieku inicjacji w Polsce jest niższa niż w wielu krajach w Europie Zach. Porównując z latami 60-70 to i tak jest później. Nawet w ciągu ostatnich pięciu lat średnia wieku wzrosła, nie jest tragicznie. Kiedyś panna w wieku 20 lat to już była stara panna.
Cytat
(...) średni wiek pierwszych kontaktów seksualnych wynosi 19 lat dla kobiet i 18 lat dla mężczyzn.

Cytat
Przed 15 rokiem życia inicjację seksualną przeżyło zaledwie 7% badanych, w tym 3% dziewcząt i 10% chłopców
Pośród 15? i 16-latków inicjację seksualną ma za sobą 19% osób, czyli jedynie co piąta osoba.
W grupie 17-19-latków inicjację seksualną przeżyła niewiele ponad połowa osób - 51 %. Pozostałe 49% osób trwa w czystości.

Między 21. a 25. rokiem życia w Polsce rozpoczyna współżycie co czwarta kobieta.

Źródła:
http://aids.gov.pl/files/kontra/KONTRA_3_2008.pdf
http://www.wychowawca.pl/miesiecznik_nowy/.../07-2007/05.htm
"Słownika Encyklopedycznego Miłość i Seks" Wydawnictwa Europa. Autor - Lew Starowicz. ISBN 83-87977-17-9. Rok wydania 1999.

Edit down: Słownik jest źródłem do ostatniego cytatu (Między 21. a 25...). Pozostałe dane są z dwóch poprzednich źródeł (2008 i 2007).
darko
Cytat
Rok wydania 1999

To dane sprzed 10 lat. Trochę się pozmieniało od tego czasu.
thomson89
Wytrzeźwiałem. Przepraszam.

A ja mam koleżankę dziewicę. W moim wieku jest.
thek
Cytat
Dla ścisłości: Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza to Zagłębie, a nie Śląsk

Z tematu o "Zliczaniu powiązanych wierszy" mogę tylko dorzucić...
Phpion: moje rodzinne miasto, Lubliniec, nie jest przez wielu do Śląska zaliczane, choć mieszkańcy zawsze się jego częścią czuli. Co było zresztą powodem konfliktów z dawnym miastem wojewódzkim, czyli Częstochową. Po reformie administracyjnej jesteśmy, w końcu, znów Ślązakami na papierku, a nie tylko w sercach smile.gif Dlatego "nie dzielmy ludzi" wedle granic administracyjnych. Mieszkałem trochę za granicą, teraz w Wielkopolsce, a nadal czuję się Ślązakiem. Rodzina dziewczyny z Wałbrzycha i też nieco obco nadal tutaj czuje, choć mieszka od podstawówki. A co śmieszne, to jej matka urodziła zaledwie kilka kilometrów od obecnego miejsca zamieszkania i też uważa, że Wielkopolska to nie jest jej miejsce i najchętniej wróciła by do Wałbrzycha właśnie, bo uważa, że ludzie są na Śląsku znacznie lepsi i życzliwsi niż w innych miejscach kraju. To już chyba "śląska mentalność", bo choć bywa na mnie zła co jakiś czas, to wie, że w gruncie rzeczy można na mnie polegać w sytuacjach krytycznych, a z jej córką nie jestem z kaprysu oraz nie zostawię na lodzie.
PS.: I jeśli chcesz zadać to pytanie, to odpowiedź brzmi - tak. Wojna na linii Lubliniec - Częstochowa nadal nie do końca wygasła i wciąż są animozje wynikające z wieloletnich "braterskich kontaktów".

EDIT: @Thomson: Jest, czy chce być za taką uważana? Bo to duża różnica tongue.gif Znałem i niedziewice-dziewice (wstydziły się, że w wieku powyżej 20 są nimi), jak i dziewice-niedziewice (chciały być uważane za cnotliwe, choć daleko im było do wstrzemięźliwości) oraz monotypy czyli normalne dziewczyny, dziewice i zwykłe cichodajki po kilku skrobankach. Umiesz określić "nienamacalnie", który typ to Twoja koleżanka bez wizyty z nią u ginekologa?

EDIT2: Zwłaszcza w erze, gdy "przywrócenie dziewictwa" to kwestia prostego zabiegu.
mike
Cytat(thomson89 @ 22.12.2009, 11:10:16 ) *
Wytrzeźwiałem. Przepraszam.
Za późno. ~thek i tak rzucił na Ciebie klątwę.
scanner
@thomson89: Ty się ciesz, że w nocy jak powiadamianie o postach przeglądałem, to już zmęczony byłem, bo ban by był pewny. Następny taki wybryk i się pożegnamy z hukiem.
ActivePlayer
Panowie jak to lenistwo z siebie wyplenić bo już nie daje sobie z nim rady. wrr.
erix
Walcz z nim. Od jutra. winksmiley.jpg
mike
Cytat(ActivePlayer @ 22.12.2009, 12:22:51 ) *
Panowie jak to lenistwo z siebie wyplenić bo już nie daje sobie z nim rady. wrr.
Zaakceptować. Prościej.
ActivePlayer
kurde a jak klienci nie zechcą tego zaakceptować?smile.gif
phpion
To zaproś ich na wspólne leniuchowanie smile.gif
mike
Cytat(ActivePlayer @ 22.12.2009, 12:30:17 ) *
kurde a jak klienci nie zechcą tego zaakceptować?smile.gif
Zmień klientów na takich, którzy to docenią.
erix
Wpadnij do nich z kratą, to na pewno razem poleniuchujecie. winksmiley.jpg
Spawnm
Ehhh od kilku godzin mam sylwestra za oknem...
Dziś im łapy pourywa a w prawdziwego sylwestra nie będzie miał kto puszczać sztucznych ogni :/
thek
Łapy pourywa? Weź... Nie bądź porywczy i strzel sobie coś na uspokojenie winksmiley.jpg
sztosz
Cytat(nospor @ 22.12.2009, 08:15:34 ) *
[...]i mota się od skrajności w skrajność..

Najwyraźniej, problemy z własną tożsamością, ale to mija winksmiley.jpg Czasem z wiekiem, czasem z życiem winksmiley.jpg

A ja pamiętam że kiedyś na forum też był taki co mi się zaraz przypomina jak czytam thomsona, tylko jak on się nazywał... :/ No nie pamiętam, jeno awatar w pamięci się ostał sad.gif

W każdym razie, mam HTC Hero, najlepszy zakup tego roku. Leżałem w łóżku, za oknem -20, w domu 15 stopni, noc, do kompa nie wylezę z łóżka bo zimno, spać się nie chcę, a muzyki bym posłuchał... Nie miałem pojęcia że z komórki można sobie streamować przez net muzykę, a do wyboru w pierwszej lepszej aplikacji tysiące (OMFG!!! sensownych!!!) radiostacji biggrin.gif dla mnie to był szok smile.gif Się okazuje że co tylko chce od telefonu to... tam może być, coś ala iPhone tylko że mogę mms'y wysyłać i Job Mob mi nie mówi jakie aplikacje mogę instalować smile.gif
thek
A ja tam miałem polew smile.gif Jestem kim jestem i mnie nikt nie "nawróciłby" na fanatyzm w którąkolwiek stronę. Najpierw by trzeba mnie było przekonać. A już i księży mi było dane zostawić z brakiem sensownej odpowiedzi, bo "Bóg tak chce/chciał/taki jest jego plan" nie są dla mnie satysfakcjonujące. Chyba mnie ogólnie coś za te "debaty" nie lubili. Za to w liceum mnie nawet jeden docenił ( szkoda tylko, że zdolności plastyczne ), gdy z nudów odwaliłem w ciągu 45 minut (ołówkiem) obrazek na całą ławkę. Się musiał spodobać nawet sprzątaczkom, bo ławki nie tknięto nawet wodą przez jakieś 2 tygodnie. W sumie nawet widziałem, że mu detale doszły po tygodniu, więc i ja dorzuciłem jeszcze.

Liceum to jednak był fajny czas. Nie wiem kto wpadł na ten pomysł, ale drastycznie spadła frekwencja na lekcjach, gdy w suterenach liceum postawili stół bilardowy i piłkarzyki, a chłopaki donieśli jeszcze sprzęt grający, siatkę maskującą, kilka konkretnych arkuszy kartonu na ścianach się powiesiło by sobie bazgrać głupoty, a ze stołówki krzesła i stoły przytargaliśmy. Ostatnie 3 semestry liceum to była po prostu bajka. Pod koniec to zamiast my iść na lekcje to nauczyciele musieli schodzić do suteren po nas byśmy poszli na lekcje biggrin.gif Jedynie wf-ista nas rozumiał i sobie z nim pykaliśmy partyjki.

Ale ten koleś to był gigant. Ogólnie teren mojego miasta to w czasie II WŚ był skład amunicji, więc saperzy co i rusz się zjawiają, ale jeden motyw był specyficzny z tym nauczycielem wf. Podczas porządkowania terenu znaleziono jakiś granat. Koleś przyszedł, wziął do ręki, pooglądał i rzucił za siebie przez ramię. A saperzy przyjechali i z niewybuchem jak z jajkiem winksmiley.jpg Inna sprawa, że mieliśmy i dziadka co sobie na uzbrojonych ale skorodowanych nieco pociskach artyleryjskich klepał kosę, a pod brezentem na podwórzu miał taki skład, że saperzy obracali wielokrotnie i stwierdzili, że gdyby rąbnęły wszystkie to nie tylko podwórza, ale i kawałka okolicy nie musiano by orać winksmiley.jpg Jak sobie z saperami gadał, to stwierdził, że ważne by się metal za nadto nie rozgrzał. Zresztą jakoś 5-6 lat temu jeden budyneczek będącej niedaleko fabryki materiałów wybuchowych znów zrobił "małe bum". Z budynku (bardziej w sumie bunkra) nie było co zbierać, a w promieniu jakoś kilometra jeśli się nie zatrzęsły ściany to poleciały szyby. O tym jak daleko było to słychac chyba nie ma co mówić winksmiley.jpg Normalnie bombowa okolica laugh.gif Wzywa się saperów przy każdym remoncie miasta co i rusz. Nawet głupia wymiana pękniętej rury wodociągowej to potencjalne bum, bo już nieraz łyżka koparki walnęła po jakimś pocisku. Jeszcze trochę i newsem będzie: "Podczas remontu ulicy nie znaleziono niewybuchu".

Swoją drogą pod miastem jest taki bajzel, że nawet oficjalne mapy tego co pod nim jest są tylko prowizoryczne. Te w Urzędzie Miasta są niewiele warte winksmiley.jpg Różnice między faktycznym przebiegiem rur i kabli w nich, a rzeczywistością są nieraz takie, że linię mającą iść pod ulicą z jednej strony znajdziesz po jej drugiej stronie. Tylko mapy jednego zakładu (wodociągi) są w miarę aktualne i gdy trzeba kopać to leci ktoś do nich by sprawdzić układ tej plątaniny pod miastem, bo co rusz nanoszą poprawki dokładne przy każdej awarii czy pracach. A i tak nieraz w jakiś kabel czy rurę walnęli, choć miały one iść w zupełnie innym miejscu. Niektórzy już mają takie wyczucie, że siedząc w dole potrafią "wyczuć" linię wysokiego napięcia, twierdząc, że "prąd ich przechodzi".
emp
RICK JAMES - Super freak
CAMEO - Word up

Konkretnie i na temat nolajfy
Moli
Cytat
jest taka zasada: piłeś - nie postuj

Już widzę te billboardy reklamowe z tym hasłem smile.gif Coś pięknego smile.gif

@Thek - O 1 w nocy takie teksty pisać ? biggrin.gif Ja bym miał problem z przeczytaniem tego, a co dopiero napisaniem biggrin.gif
thek
@moli: A co? Nie wolno mi? winksmiley.jpg mamy ponoć demokrację biggrin.gif Znaczy do momentu gdy nie wkroczy zarząd, admini lub moderatorzy winksmiley.jpg
nospor
Cytat
Znaczy do momentu gdy nie wkroczy zarząd, admini lub moderatorzy
No stary.... przegiąłeś.... ten post jest zdecydowanie za krótki.... tylko jedna linia.... stać cię na więcej.... popraw się albo ban...................................... winksmiley.jpg
phpion
Cytat(nospor @ 23.12.2009, 09:26:57 ) *
No stary.... przegiąłeś.... ten post jest zdecydowanie za krótki.... tylko jedna linia.... stać cię na więcej.... popraw się albo ban...................................... winksmiley.jpg

Zmniejsz sobie okno przeglądarki i już będzie w 2 liniach smile.gif
nospor
@phpion że niby mam się zniżyć to używania półśrodków? A już miałem ci tego zdjąć tego warna co chciałeś... tongue.gif
phpion
Cytat(nospor @ 23.12.2009, 09:32:28 ) *
A już miałem ci tego zdjąć tego warna co chciałeś... tongue.gif

laugh.gif no jakie chamstwo biggrin.gif hehehe święta idą, czas radości i przebaczenia, miłości do bliźniego blablabla.

PS: ja po prostu podałem Ci pomocną dłoń, "mam nadzieję, że pomogłem" winksmiley.jpg
nospor
Cytat
blablabla.
no własnie... ja kieruję się tym "blabla" winksmiley.jpg

Cytat
miłości do bliźniego
poza tym użytkownik forum to nie bliźni a wróg największy aaevil.gif (joke of course)
phpion
A kysz bezbożniku jeden! happy.gif Na stos! dry.gif Do thomsona89! aaevil.gif

winksmiley.jpg
nospor
Cytat
Do thomsona89
ałc.... to zabolało sad.gif

winksmiley.jpg
MWL
No dobra panowie, po wczorajszym zapraszam na małego drina http://lenkowski.net/index.php/2009/12/23/...dealny-przepis/
nospor
ale spam... to co, warnika mu?
phpion
Cytat(nospor @ 23.12.2009, 11:52:22 ) *
warnika mu?

Pewo! Możesz wziąć tego mojego hehe.
erix
Cytat
A kysz bezbożniku jeden! Na stos! Do thomsona89!

~nospor, żyjesz chociaż po tym ciosie? tongue.gif
nospor
l..e..d...w...o...
t..o...
m..o..j.....
...........
.......
o..s..t..a..t..n..i
p...ossssss...........................
Spawnm
Umierasz?
Biorę kompa i szczoteczkę biggrin.gif
nospor
po Twym poście "niewdzięczniku" doznałem cudownego ozdrowienia... poza tym kompa już dawno moja żonka sobie zaklepała sad.gif
thek
Masz szczęście, że Ci gęby nie "oklepała" biggrin.gif Ja ze swoją bym sobie poradził, choć gdy ludzie na nas patrzą to sądzą, że nie mam żadnych szans smile.gif No ale mam delikatna kobietkę, co to się już burzy gdy ją nieco mocniej uścisnę winksmiley.jpg
mrok
o thek masz doświadczenie, to może zajmiesz się żoną nospora jak Spawnm będzie zabieral kompa winksmiley.jpg
vokiel
Cytat(mrok @ 23.12.2009, 13:25:37 ) *
o thek masz doświadczenie, to może zajmiesz się żoną nospora jak Spawnm będzie zabieral kompa winksmiley.jpg

Niebezpieczne insynuacje, można odczytać dwuznacznie...
Żeby nie było kłótni: żona nospora zostaje przy nosporze, żona theka przy theku, komputer theka idzie do nospora, nospora do Spawnma, a komputer Spawnma do mnie. I mamy wszystko pogodzone i rozwiązane biggrin.gif
Spawnm
Mrok, świetny pomysł biggrin.gif
Tylko że Nospor ozdrowiał .

Nospor czy czujesz się czasem jak by ci na plecach siedziało stado hien czekających na twoją śmierć ?

@Vokiel -> jestem za! Mam mój komp to złom z przeceny w markecie z celeronem smile.gif
nospor
Cytat
o thek masz doświadczenie, to może zajmiesz się żoną nospora jak Spawnm będzie zabieral kompa
jak vokiel zauwazyl niebezpieczne insynuacje.... tyle w temacie. spadam do domu.
vokiel
Cytat(Spawnm @ 23.12.2009, 14:12:43 ) *
@Vokiel -> jestem za! Mam mój komp to złom z przeceny w markecie z celeronem smile.gif

Jak mawiali starożytni: "Jeden Celeron kompa nie czyni..."
scanner
... a wszystkie żony nasze są... ?
Moli
@vokiel - To kto w takim razie bierze Twojego pc ? smile.gif Nie można mieć 2, to nie fer wobec innych członków społeczności php.pl smile.gif

A ostatni post theka to widać że żona jego pisała smile.gif Za krótki, to widać odrazu smile.gif
thomson89
Nospor, już mam twój adres.... aaevil.gif aaevil.gif aaevil.gif
thek
Jak już chyba pisałem gdzieś... Nie mam żony smile.gif A kompa to którego bym dał... Chyba tego na Athlonie Thunderbird 1.3 biggrin.gif Bo lapa na Core2Duo T5550 zostawiam sobie biggrin.gif
Moli
Cytat
Jak już chyba pisałem gdzieś... Nie mam żony

Przeczytać wszystkie Twoje posty to nierealne smile.gif Więc się nie dziw smile.gif
erix
Mhmm...

Cytat
everybody lies

? winksmiley.jpg
vokiel
Cytat(Moli @ 23.12.2009, 17:15:44 ) *
@vokiel - To kto w takim razie bierze Twojego pc ? smile.gif

Mojego PC? Ale ja nie mam pc... Chyba, że tego od Spawnma, tego mogę oddać, ten celeron coś muli trochę. No ale pierwszy w kolejce do niego jest Spawnm, z nim ustalaj czy go możesz zabrać, czy nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.