Cytat
To samo pewnie sobie pomyślał klient, do którego zamówiony przez niego lapek został wysłany bez oznaczenia opcji pobrania. Kosztami obciążono pracownika (bo się pomylił), a nie "wielką firmę". A co na to klient? Podobnie jak bim2 przedstawiał "inną wersję wydarzeń". Fajnie?
Oczywiście że niefajnie, ale nie porównujmy tego że firma straciła 800zł (sądzę że w produkcyjnych warunkach nie kosztuje to tyle),a pracownik który ma wypłatę 1500zł.
Także nie mówię że zrobił dobrze, bo zrobił źle, ale ta cała krucjata jest moim zdaniem nie na miejscu - upomnieć tak, ale posty o
k#*$&stw'ach itp to przegięcie.
@up
Cytat
Ja miałem luz, ojciec nie stanął na wysokości zadania, mama sama nas utrzymywała - jeżeli ma się 2kę rodziców to musi być super. Komputer kupią, opłacą studia, troszczą się o Ciebie - wielu tego nie docenia, wszystko na talerzu. Ja zamiast (u)buntu miałem okres troski o to czy coś zjem jutro, konkubent matki chował żywność w skarpety hehe co za poj***. Może kiedyś napiszę książkę . Teraz wszystko jest ok. Mam dużo więcej niż na to zasługuję. Słuchajcie rodziców, nie róbcie czegoś - co chcą wasi koledzy, towarzystwo - bądźcie tymi, za którymi koledzy pójdą. Lubisz Korn? Fajnie, ale czy to Ty lubisz czy koledzy? Jeżeli czujesz TO, to uda Ci się przekonać rodziców żeby Ciebie puścili. "Zaufajcie mi, nie zawiodę was" - a jak zawiedziesz, gdy usłyszysz słowa "zawiodłam się na Tobie" - to da Ci to takiego kopa, że nie zapomnisz tego do końca życia...
Nawet z dwójką rodziców nie jest fajnie czasami, nie można tego aż tak rozgraniczać bo są rodziny które są `pełne` a są tak popierdolone że to szok, też miałem podobną sytuację do Twojej, tylko że nie możesz patrzeć na to w sposób taki że "
Oni musieli mieć lepiej " bo nie mieli, wyrosłeś (mam nadzieję ;p) na dobrego człowieka i za to możesz dziękować mamie, nie ważne jakie Twoje dzieciństwo było - no i oczywiście nie popełniać błędów `rodziców`.