Cytat(mike @ 15.06.2011, 13:52:38 )

Dlaczego sądzisz, że "pewnie mamy"? Jak sam napisałeś nie masz pojęcia o warunkach pracy w Polsce ale z fusów chętnie wróżysz.
Nie. Nie mamy żadnych dziwnych restrykcji w Polsce odnoście urlopu

Składasz wniosek, dostajesz zgodę i idziesz.
mike przepraszam - tak jakoś wydedukowałem z zazdrości Hpsi+, że biorę piątek wolny hihi ;)
Za granicą prawie 5 lat, tu się że tak powiem "uczyłem" pracować. W pl jedynie co to pracowałem miesiąc w ochronie. Więc nie wiem jak jest w Polsce, ale jak słyszę od mamy mojej kobiety, że nie może wziąć wolnego... Ale fakt każdy zakład ma inne prawa etc.
Cytat(thek @ 15.06.2011, 15:05:47 )

... ciężko się dogadać z takimi choćby Szkotami czy Pakiszami.
No ja w Irl. Płn. mieszkam. 8 wymawiają tak: "ijet". Ciężko się dogadać, ale po kilku latach już problemu nie mam ;).
Ostatnio w kinie na Piratach byłem =]. Teraz na Pandę idę hehe.
Cytat(Hpsi+ @ 15.06.2011, 15:15:22 )

Podam Ci ręke, postawie piwo i z checią zamieniłbym z Toba kiedys pare słow na żywo. Mało jest takich osob jak Ty.
To co PhPCon2012? ;]
Cytat(bim2 @ 15.06.2011, 15:37:45 )

Po przemyśleniach, to PHP nie nadaje się do generowania dużych obrazów z wyliczaniem pixeli przezroczystych razy przynajmniej 100 plików na raz. Nawet Java dość długo to obrabia, choć błąd może być w programie.
I tutaj pytanie dla kogoś kto w Javie obraca się w programach konsolowych, jak mam wyczyścić konsole? :| Chce sobie ładny pasek ładowania ASCII zrobić i nie moge znaleźć odpowiedniej funkcji. (Nie licząc wrzucenia masy enterów...)
Tak tylko quotuję, aby inni nie przegapili Twego pytania. Ja się nie znam ;)
Czas do domku dziś miałem całkiem produktywny dzień ;). Jest wena jest moc =]