Cytat
Najlepiej, że z Informatyki miał dostać, ale się wkurzyłem i poszedłem do babki, bo jak niby kur*a...

Prawie jak metoda mojego kolegi na wyciąganie stopni:
<Nauczyciel>: Ale taka ocena Ci się nie należy
<On>: A <nazwisko innego ucznia> też się nie należy, a ma taką samą ocene jak ja, to niech pani przynajmniej jemu obniży.
Nie wiem jak jest u was, ale nasza(-)klasa to był jeden wielki wyścig szczurów (bo to była klasa matematyczna w jednym z lepszych gimnazjów i pół klasy miało finaliste z fizyki i matmy, a jeden gość był nawet finalistą z tej dla liceum), a jednak wszyscy sobie pomagaliśmy nawet oszukiwać nauczycieli, żeby podciągać komuś ocene, bo i tak każdy wiedział kto jest lepszy/gorszy. Według mnie zaniżanie komuś oceny nawet jak mu się nie należała jest po prostu chamskie.
Dodam, że ja miałem 4 z informatyki, chociaż cała klasa zawsze latała do mnie jak coś z komputerem w szokle/domu nie działało. No, ale niestety mój M$ Offiice 2007 gryzł się z wersją 2003 kolegi z którym robiliśmy razem projekt i całe godziny edytowania styli w Wordzie ch** wziął bo się wszystko roz****
Ale dość tego offtopu. Może jedzie ktoś na obóz informatyczny do Muszyny w dniach 6-19 ;D?