Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jeden Wielki OffTopick
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235
Hpsi
@thek biggrin.gif chyba jeszcze spisz ^^ mu chodziło (podejrzewam) o twojego posta 5000 w Off Topicu ^^ smile.gif ^^ wygrałeś jednego złotego bażanta ^^tongue.gif

Co do ilości postów ogólnie wygrywa nospor i jest tylko 5 użytkowników którzy mają powyżej 5k postów biggrin.gif

@Pawel_W biggrin.gif to miłej zabawy Ci zyczę
thek
Ogólnie gdyby nie liczyć kilku bardzo aktywnych userów, to największymi gadułami są... ludzie w kolorkach. Pierwsza 20 gaduł i tylko 3 zwykłych userów biggrin.gif
Hpsi
Ogólnie można powiedzieć ze największą gadułą na forum jest "Fifi209" biggrin.gif krótko ma konto bo tylko 3 lata a i tak jest w top 20 tongue.gif

@thek - weź pod uwagę, iż bardzo duża cześć top 20 zakładało konto ponad 5 lat temu także to nie jest wyczyn (no nie mówie o number 1 gaduły MIND nospor ) nabić srednio 4k postów w poand 5 lat tongue.gif
ixpack
Dzień dobry.

Dolicz jeszcze, że hydepark się nie liczy... IMO kolorowi powinni być wykluczeni z wyliczanki (nie żebym był rasistą) wink.gif

thek
To popatrz na datę rejestracji Wookieb'a wink.gif Pół roku dłużej od niego i 2 razy tyle postów co fifi... To dopiero gaduła biggrin.gif

Żeby nie było, to pamiętam gdy mieliśmy podobną liczbę postów, bo w sumie między nami trzema nie ma dużej różnicy czasowej w czasie rejestracji.
Hpsi
Bry Bry dzień ixpack jak tam plany na weekend twój ?tongue.gif

wiesz, nie tylko ty jedyny myślisz o czymś takim i jeszcze powinna być lista top gaduł z miesiąca ^^, ale wypowiedzenie takiej myśli jaką dałęś jest troszkę niebezpieczne snitch.gif dyskryminacja administracji (...) good idea to nie jest:d co nie?

Cytat
To popatrz na datę rejestracji Wookieb'a wink.gif Pół roku dłużej od niego i 2 razy tyle postów co fifi... To dopiero gaduła biggrin.gif

hmm a to oni mają zycie ?tongue.gif czy zyją forum biggrin.gif? - jeśli takimi gadułami są w normalnym zyciu, to oni są nie dozajechania .... strach sie bac normalnie biggrin.gif
ixpack
Ja chcę ich chronić wink.gif

A co jeżeli liczyć ilość wyrazów, liter? Chyba thek by wszystkich pobił... smile.gif
Hpsi
Cytat
A co jeżeli liczyć ilość wyrazów, liter? Chyba thek by wszystkich pobił... smile.gif
true

A jeśli zliczyc największa ilośc najgłupszych i bezensensownych postów ostniego miesiaca byłby remis miedzy mna a toba co nie ixpack ?D:
ixpack
Ważne, że w czymś wygrywamy ^^
Hpsi
W sumie jestem ciekawy, przeanalizuje sobie troszkę w forum kto ma najwięcej pomogł, kto daje najbardziej rzeczowe (krotkie wypowiedzi w dzialach zwiazanych z pomaganiem), a kto najdłuższcze ale najbardziej rzeczowe (tutaj moja mysl sie raczej zgadza z ixpackiem - thek biggrin.gif zawsze jak czytam jego wywód, jest tak dogłebnie wyczerpany temat ze już nawet nie ma sie przyjemności z dochodzenia z tym i rozmyslania nad algorytmem jak to zrobić... po prostu czarno na bialo nie uzywajac kodu ;d [troszke to psuje zabawe ale dobre tlumaczenie nie ma co biggrin.gif ] ) i kto jest w top gadulach danego dnia (np ranking przez miesiac biggrin.gif tego jestem ciekaw:D )

@ixpack ano liczy sie wynik nie jakość co nie biggrin.gif ?
Daiquiri
Cytat(Hpsi+ @ 22.06.2011, 09:43:35 ) *
@ixpack ano liczy sie wynik nie jakość co nie biggrin.gif ?
Powiedz to swojej kobiecie biggrin.gif.
Hpsi
@daiquiri ;D brak stworzenia tego typu u mnie ^^ jedynie są kolezanki . Związką mówie nie jeszcze napewno jakiś dłuższy okres ...
Daiquiri
A kto mówi o związkach laugh.gif ?
thek
Cytat
ano liczy sie wynik nie jakość co nie?
Żebym ja się sam do jakości stosował tak, jak to piszę w swoich postach wink.gif A potem mam co jakiś czas ladowanie na dywaniku u szefa i tekst: "Tomek... Czy Ty testujesz to co robisz? Znowu nie działa jak trzeba!", a ja tylko: "Ale takie były założenia. Moja wina, że się zmieniły w połowie projektu i musiałbym część kodu przepisać na nowo?" albo "To nie trzeba było grzebać w skrypcie lub przy zmianach w serwisie bazowym mi powiedzieć co zmieniono, bo to ma wplyw na skrypty moje." biggrin.gif Po prostu "uwielbiam" gdy mi tuż przed deadlinem ktoś wpieprza nowe funkcjonalności, których projekt nie przewidywał lub zmienia nawet podstawowe założenia lub bazę dla skryptu, o czym dowiaduję się po fakcie.
Mam jeden projekt, który od prawie dwóch lat jest w becie, ale działa. Wydawać by się mogło proste zadanie - newsletter. Problem w tym, że co go implementuję to muszę się ostro napocić. Czemu? Bo oprócz tego, że tworzy on swoją bazę userów, to wymaganiem jest... "wstrzykiwanie się" w bazę userów już dla tego serwisu istniejącą. A co serwis to kompletnie inna jej struktura wink.gif Teraz pogódź już istniejący skrypt z tym co zastałeś w bazie na serwerze. Bez fizycznej ingerencji w kod i zapytania idące do bazy... nie masz szans. Ale działa smile.gif I ma w sumie 3MB, z czego 1.5MB to TinyMCE, 0.5MB to SwiftMailer, 0.5MB - grafika wink.gif I ciągle mam pomysły na jego udoskonalanie, bo bazowo był pisany na serwer, gdzie nie było choćby PDO i php5, tak więc wszystko idzie na funkcjach mysql_* oraz jest pisane strukturalką lub prostą obiektówką. Przepisać to na full php5 OOP byłoby nawet ciekawym wyzwaniem zważywszy na założenia z iniekcją w różne serwisy.

PS: Ze związków to on prawdopodobnie preferuje alkohole wink.gif
Hpsi
@afrodtya Daiquiri: powiem tak w pewnych kwestiach źle ze mną nie jest %% (chyba:D ) [a co do kobiet: D mam uraz do istot Twojego gatunku, dlatego poki co jestem podglądaczem i zobczeńcem czekającym na dobrą okazje biggrin.gif ^^ ]

@thek: jak zwykle mnie po prostu twoje wypowiedzi zwalają z nóg, są tak wyczerpujące że w polowie musze iść dokarmić mojego zwierzaka (raczka) zanim przetrawię Twoją wypowiedź do końca tongue.gif co do zmiany założeń działania oprogramowania lub zmian w bazie bez informowania nas (programistów o tym) powiesiłbym za jaja takich ludzi po prostu to jest bardzo irtyjace. A co do Twojego projektu bardzo ciekawe, chciałoby się wiedzieć więcej o nim ale napewno nie zdradzisz zadnych wiecej szczegółów sad.gif biggrin.gif

Co do takich skryptów to ja piszę jeden "generator tekstu" i tak od paru miesiecy go ladnie rozwijam i caly czas coraz nowe pomysły dochodza... także też wesoło mam biggrin.gif
Daiquiri
@Hpsi+ - niemal każdy ma naturę podglądacza smile.gif.

Nie chce mi się nic, ale to nic konstruktywnego robić... a do tego wysoka temperatura wcale nie pomaga mi się zmobilizować.
Hpsi
@daiquiri - owszem ^^ ale ty musisz jeszcze wiele się poduczyć biggrin.gif aaevil.gif

Cytat
Nie chce mi się nic, ale to nic konstruktywnego robić... a do tego wysoka temperatura wcale nie pomaga mi się zmobilizować.

pomyśl tak: nie jesteś jedyna, ja odliczam godziny dziś do końca pracy ^^ by na piwko z kolezanka isc , potem do domu i rozkoszowac sie w ten weekend ponownie w spokoju nad ksiazka biggrin.gif moze jakis wyjazd do kina, na paintballa pojedzie sie, bilarda tak by jakos aktywnie spedzic ten czas biggrin.gif niedlugo wolne. mozna sie jakos zmobiliowac. Btw, w jakies czesci polski (chodzi o woj) mieszkac, bo u mnie w cale tak cieplo nie jest sad.gif biggrin.gif
ixpack
U mnie pada sad.gif

Wczoraj z moją narzeczoną było 1 do 1 więc jestem z siebie dumny lol =] jakość i ilość się liczy. Ale wszystko może obrzydnąć (podobno) więc trzeba wszystko robić z umiarem (mi tego brak sad.gif).

Ja niedawno wymyśliłem sobie "projekt" - do pisania tasiemców, wormart'ów, ale na razie brak czasu, z resztą wpadłem na pomysł jak byłem "w innym świecie", więc to raczej nie jest możliwe - a poza tym jest GITHub, bitBucket etc.
Hpsi
Cytat
Wczoraj z moją narzeczoną było 1 do 1 więc jestem z siebie dumny lol =]
haha.gif uwielbiam tego typu teksty , btw ^^ z tego co powiedziałeś Ty znasz umiar akurat jesli chodzi o tą kwestie życia, chyba ze po pamietnej (sobocie albo piatku nie pamietam tongue.gif ) cos sie zminiło i twoja kobieta ciegle ma na to ochote?tongue.gif (ahh pamietam te czasy kiedy tez bylem zareczony hyhy biggrin.gif )

Co do projektu do tasmiecow wormartow g. mnie obchodzi ze byles w innym swiecie, powiedz co brales, przywioze ci to w duzej ilosci tongue.gif i napiszesz mi to bo ja czekam caly czas na twoje dzieło odnosnie wormartow ;d
ixpack
wink.gif Hehe - marijuana (raz hakowałem serwer sony... Ale na 100% nic z tego nie wyszło! Następnego dnia było info, że sony zhackowali [edit: kłamię, nie następnego dnia - ale po krótkim czasie]- wyobraź sobie moją beczkę ;D)... Nie jest to bezpieczne przy pisaniu. Coś niedawno zrobiłem, zacommitowałem, później nie wiedziałem o co chodzi... Ale działało lol.
Hpsi
hahah twoja edycja byla mistrzem ^^ biggrin.gif szkoda ze nie można podejrzec historii edycji ^^ a tak fajnie dwuznacznie brzmiało.

Co do programowania na dragach, powiem ci ze znam duza ilosc progrmaistow ktorzy bez dragow nie zaczna ci programowac... w sumie nie potrafie ogarnąć tego jak można po dragach (zielone to jeszcze pół biedy) ale po mocniejszych programowac np znam kolesia ktory programuje po halucygenach ,,, a innego po "twardych" narkotykach ...
ixpack
Nie nie, twarde, haluny - jestem WROGIEM. Po zielonym jest jak po wielu piwkach, jedyna używka obok alko i kobiet(y) jaką uznaję.

Haluny, twarde - działają na mózg w sposób jakiego Ty nie kontrolujesz. Zielone, można kontrolować, alko niestety też nie (gdy się przesadzi). Czytałem wiele na ten temat, nie jestem ekspertem ale pewien jestem że twarde narkotyki to nic dobrego - nieodwracalnie mieszają Ci w dynce. Tak jak u mnie złe dzieciństwo wink.gif
Hpsi
Ja ogólnie zielone lubie sobie czasem zapalic - temu nie mogę zaprzeczyć ale także nie przepadam.

Twarde, haluny etc nie wyobrażam sobie programowania po tym totalnie, pozatym jest to z lekka syf mimo wszystko.

Co do używek ja jeszcze mogę doliczyć to forum tongue.gif bo sie uzalezniam od tego (tutaj parafka do mind nospor - miałem dostać bana jesli napiszę oficalne pismo na papierze tongue.gif z prośbą, zrobiłęm to i dostalem masę dodatkowych warunków tongue.gif )

Ale wracając do tematu używek, powiem że naprawdę wiekoszość programistów ktorych znam (Ze studiów) to biorą twarde i to mocne. Nie zapomne chwili gdy spotkałęm się z kumplem, wyciagnalem go z pokoju jak pracował i on do mnie "czemu my chodzimy po suficie" z 100% powagą... ) na drugi dzien z nim gadam to mówi ze musiał zrobić zaliczenie a on bez halunów nie weźnie się za programowanie ...
thek
Ja twardych nigdy nie brałem. Ogólnie jestem przeciwnikiem mieszania programowania z czymkolwiek, bo za bardzo to potem rozprasza. Zwlaszcza kobiety wink.gif Spróbuj programować, mając kobitkę w pobliżu, która jest zainteresowana Toba, a nie tym co robisz wink.gif Wiem jednak, że po pijaku jest specyficznie. Chyba dlatego, że już Ci wszystko wisi i wprowadzasz rzeczy, których normalnie byś nie zrobił... Często to nawet działa tak jak trzeba, choć później nie wiesz jakim cudem biggrin.gif
Hpsi
Cytat
Ja twardych nigdy nie brałem.
gratulacje ^^ nie wiem jak ty się uchowałeś jesli mieszkałeś kiedyś w akademiku ale dobra robota ^^
Cytat
Ogólnie jestem przeciwnikiem mieszania programowania z czymkolwiek, bo za bardzo to potem rozprasza
nie do konca, po niekotrych rzeczac nie potrafisz sie oderwac od programowania bo masz taka misje ze to sie w glowie nie miesci ;p
Cytat
wlaszcza kobiety wink.gif Spróbuj programować, mając kobitkę w pobliżu, która jest zainteresowana Toba, a nie tym co robisz wink.gif
kto przy zdrowych zmyslach mysli wtedy o programowaniu ? fakt faktem, iż miałem jeden epizod kiedy w czasie zabawy z kobitka wpadlem na pomysl jak rozwiazac jeden problem z ktorym sie meczylem poand 2 tygodnie biggrin.gif i poszedlem to zrobic - niestety dostalem za to bana na roznego rodzjau zabawy na miesiac tongue.gif - nigdy wiecej tak glupiego pomyslu by przerwywac w momencie kiedy kobieta jest podniecona ^^ tongue.gif
Cytat
Wiem jednak, że po pijaku jest specyficznie. (...)
oj wtedy mam misje i to ogormne ^^ biggrin.gif i smieszne ;d ale nigdy nie wiem co i jak działa na drugi dzien i trzeba od nowa napisac.

a odnosnie mnie: niektore specyfiki twarde sprobowalem w zyciu, wiem jak dzialaja - nigdy wiecej w to nie wejde smile.gif
thek
Nie mieszkałem w akademiku, ale przebywałem tam tak często i tak długo, że na portierni i kierowniczka akademika myśleli, że tam mieszkam. Do dziś się kumple z akademika leją na wspomnienie tego jak mnie kierownica zawołała o coś tam prosząc, bo była pewna, że jestem mieszkańcem wink.gif Tak samo jak jedna kobitka z ćwiczeń się o mnie pytała, bo chciała mi dać 5.0 na koniec semestru z bodajże psychologii. Problem w tym, że byłem jedynie na kilku zajęciach z nią, w zastępstwie za kumpla, bo i tak musiałem czekać na pociąg powrotny. Jak widać, mam w sobie to coś, że po kilku godzinach zaledwie pozostaję w pamięci na cały semestr prowadzącej. To pewnie ten urok osobisty, długie włosy, duza aktywnośc na zajęciach i rozwiązanie bezbłędnie testu na inteligencję w około 10-15 minut, choć norma to było około godziny. Nie wiem co wywarło największy wpływ w sumie wink.gif

Misje to ja też miałem... Im bliżej sesji tym poważniejsze i na większej dawce wink.gif

True z tym przerywaniem... Gorzej gdy robisz coś "na zeszły tydzień", a tu Ci kobieta ewidentnie nie zamierza odpuścić biggrin.gif

A znasz pierwszą zasadę programisty? "Jeśli czegoś nie rozumiesz i uważasz za głupie, ale działa - nie jest głupie, a tym bardziej nie poprawiaj." biggrin.gif
ixpack
Przed chwilą czytałem śmieszny wątek pewnego niewdzięcznego, przemądrzałego i krótkowzrocznego "ignoranta"... Nie ważne. Pewnie jestem głupi, ale co to znaczy [DIY] czy to od "Do It Yourself", aby autor wątku sam sobie poradził, czyli aby inni nie pomagali czy jak?
nospor
@ixpack
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=17...t=0&start=0
Masz tam rozwiązanie zagadki, którą w sumie i tak już rozwiązałeś smile.gif
ixpack
@nospor nie sam, a google mi pomogło wink.gif YAFUD też nie wiem co to znaczy, ale wiem że używa się w pochrzanione dni heheh

umknęła mi wypowiedź szefa wszystkich szefów wink.gif
Hpsi
@ixpack; czytaj ze zrozumieniem (wiem biggrin.gif to samo można do mnie powiedziec po moim ostanim watku w przedszkolu <glupek>)

@thek: Jeśli kobieta Ci w takim momencie nie daje spokoju: następnym razem : wymęcza ją tak by poszła spać, wypij litr kawy i do pracy biggrin.gif
ixpack
Litr kawy? Pomaga? Ja mogę całą noc po 3 drinkach 300ml: gin + tonic + 2 kostki lodu (50/50). Ale sprawdzę jak z kawą...

Hpsi+ no i to jak pominąłem $ w zapytaniu :/ - gorzej jak noob wink.gif
Hpsi
@ixpack: Kawa ma pomóc w wygibasach w łózku questionmark.gif hmm Sąd ty to wzieles? tak mnie zrozumiałeś? jeśli tak to sorry, jesli byś miał problemy spróbuj kamagre lub viagre biggrin.gif (na starość ci sie przyda:P )
O$iek
Yet Another Fucked Up Day - YAFUD
Jest to serwis, który swego czasu trafił do działu oceny. Teraz jest chyba nawet dość popularny wink.gif
ixpack
Cytat(Hpsi+ @ 22.06.2011, 15:21:33 ) *
@thek: Jeśli kobieta Ci w takim momencie nie daje spokoju: następnym razem : wymęcza ją tak by poszła spać, wypij litr kawy i do pracy biggrin.gif

No weź nie rób ze mnie perwera! Tak szło zrozumieć Twoje rady ;)

Cytat(O$iek @ 22.06.2011, 15:39:06 ) *
Yet Another Fucked Up Day - YAFUD

No i wszystko jasne ;)
Hpsi
@ixpack trzeba było uważnie poczytać moje i thek'a wypowiedzi rozmaiwaliśmy o tym, że trzeba coś zrobić gdy kobieta ma na ciebie ochotę i co wtedy biggrin.gif

własnie, przez Ciebie przeczytałem wypowiedzi i mi się przypomniało, że czegoś nie skomentowałem biggrin.gif
Cytat
A znasz pierwszą zasadę programisty? "Jeśli czegoś nie rozumiesz i uważasz za głupie, ale działa - nie jest głupie, a tym bardziej nie poprawiaj."

hmm nie znałem, bedzie trzeba zapamiętać to, ale co jeśli to "cos" co powstanie nie jest optymalne?biggrin.gif

Cytat
To pewnie ten urok osobisty, długie włosy, duza aktywnośc na zajęciach i rozwiązanie bezbłędnie testu na inteligencję w około 10-15 minut, choć norma to było około godziny. Nie wiem co wywarło największy wpływ w sumie
miałem podobnie, mnie jest b. łatwo zapmiętać jak się spotka , a wykladowcy szczególnie mnie pamietali na wykladach bo pojawiałem się maksymlanie 1 do semestru i byłem zawsze aktywny i potem słyszałem "Panie Patryku ile pan i pana rok stracił , że pan nie uczeszczał na zajeciach" biggrin.gif
Daiquiri
Cytat(Hpsi+ @ 22.06.2011, 16:21:33 ) *
Jeśli kobieta Ci w takim momencie nie daje spokoju: następnym razem : wymęcza ją tak by poszła spać, wypij litr kawy i do pracy biggrin.gif

Cytat(ixpack @ 22.06.2011, 16:53:08 ) *
No weź nie rób ze mnie perwera! Tak szło zrozumieć Twoje rady ;)
Rzeczona kobieta poszła spać. To dopiero jest "perwera" ixpack smile.gif.
Hpsi
AJ no, człowiek nie może zrobić literówki moja droga?biggrin.gif
Daiquiri
Pogrubiłam dla ixpacka bo jemu tylko drinki w głowie i nie zauważył, że kobieta już śpi smile.gif.
ixpack
Cytat(Hpsi+ @ 22.06.2011, 15:57:56 ) *
@ixpack trzeba było uważnie poczytać moje i thek'a wypowiedzi rozmaiwaliśmy o tym, że trzeba coś zrobić gdy kobieta ma na ciebie ochotę i co wtedy biggrin.gif

No właśnie - wymęczyć czyli tegez majonez, pójdzie spać, więc można siadać do kompa...

Cytat(Daiquiri @ 22.06.2011, 16:01:32 ) *
Rzeczona kobieta poszła spać. To dopiero jest "perwera" ixpack smile.gif.

Wy jesteście szczwani. Sami sprośne myśli podsyłacie i później wszystko na bezbronnego :/, za prawdę powiadam Wam - Kto bez grzechu, niechaj 1-szy rzuci kotletem!
Hpsi
Aj zwracam honor, przepraszam i kłaniam się nisko, myślałem że chodzi o tą jedną literkę dodatkową którą tam upchnełem ... smile.gif
A co do ixpack'a - cóż, wiesz ludzie dzielą się na tych co mają ambicje by życ od weekendu do weekendu, i tych którzy mają ambicje by nie imprezować w weekendy i pracować, a potem cały czas imprezować biggrin.gif ? która opcja lepsza to ja nie wiem biggrin.gif

Cytat
Wy jesteście szczwani. Sami sprośne myśli podsyłacie i później wszystko na bezbronnego :/, za prawdę powiadam Wam - Kto bez grzechu, niechaj 1-szy rzuci kotletem!
łap kotleta, ja jestem zawsze bez winy! :haha.gif gdyż jestem piękny, młody, miły i mądry biggrin.gif
Daiquiri
Cytat(ixpack @ 22.06.2011, 17:09:17 ) *
Szkoda kotleta! Zwłaszcza w dobie "kryzysu".

Hpsi
Kotleta nigdy nie szkoda, wiesz w UK teraz ponoć też jest kryzys może ixpack chodzi głodny i szuka okazji na darmową wyżerkę ?biggrin.gif
ixpack
qrde... dopiero skumałem o co chodzi... Czyli męczyć kobietę bez "dopalaczy" =] a później wypić litr kawy... ej... U mnie z 10-15 min to max sad.gif (tłoczenia...). O ile nie myślę o programowaniu, ale to z moją kobitą trudne (za głośno) hie hie hie... cool.gif

Edit: Jestem głodny jak pies teraz :/
Hpsi
A ja sobie szamam kebaba ^^
ixpack naprawdę masz wolne algorytmy przewodzenia impulsów elektrycznych w twoim mozgu biggrin.gif popracuj nad nimi troszkę biggrin.gif
ixpack
Hpski+ - głodny nie jestem sobą.

Chyba bujnę się wcześniej do domu bo tylko pół butelki wody mi zostało, a kręgosłup już mi się zaczął trawić :/
Hpsi
Ogolnie: dobra wiadomosc do wiekosci wink.gif hpsi idzie na urlop - dlugi weekend biggrin.gif do zobaczenia w pn, zyczę wam wszystkim jak najlepszych owocnych i milych chwili, oraz doladowania brakow lub niedoborow endorfiny ;D
Pawel_W
czy jest jakaś dobra dusza, która mi powie, ile % kosztów uzyskania przychodu jest za wykonanie strony internetowej - 20 czy 50?

byłbym niezmiernie wdzięczny (w google ciężko znaleźć, są tylko zapisy prawne, których ja nie jestem w stanie pojąć tongue.gif) smile.gif
nmts
No ja mam 50.
Blame
Mah mah 666 postów biggrin.gif
Szatan nawiedził to forum tongue.gif
Hpsi
ale tu nudno , nic sie nie dzieje ^^ widze ze wszyscy wyjechali na weekend biggrin.gif bardzo dobrze ^^ a Ci ktorzy nie wyjechali jak tam wam mija? ten jeden dodatkowy dzień wolnego, macie jutro wolne ?smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.